alexandriaa
Fanka BB :)
A moja malutka w 32 tygodniu waży tylko 1590, trochę się martwię, że to za mało:-(
U mnie też 32 tydzień i synuś waży ok 1500 g ale lekarz mi mówił bym się nie martwiła, że teraz powinien zacząć przybierać na wadze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A moja malutka w 32 tygodniu waży tylko 1590, trochę się martwię, że to za mało:-(
a mi na szkole rodzenia baby mówią, ze ja to jestem chyba w 6 miesiacu
no co ja poradze? podobno iga jest duza
wiecie co, mi jest smutno kiedy cos takiego slysze bo zaraz sie boje....
![]()

za ch*ja bym nie dala zeby pielegniarki mi nie przynosily dziecka. A co to Ku*wa lezec nawet nie moze przy mnie? wiem ze to byl ciezki porod ale kobieta ma w sobie cos takiego, takie uczucie ze musi od razu zajmowac sie dzieckiem. Poje*ane.nigdy w zyciu tak nie dam. Darlabym sie zeby mi dali moje dziecko - to jest ich obowiazek i moje prawo. Kropka.

Więc ja nie będę sobie problemów na siłę szukać ;-)
U mnie też 32 tydzień i synuś waży ok 1500 g ale lekarz mi mówił bym się nie martwiła, że teraz powinien zacząć przybierać na wadze
Moja Dzidzia w 30 tygodniu 29 cm z kawałkiem...A jakie mają obwody główek wasze maleństwa?