reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
no ja tez juz po wizycie. wymiary szyjki 1,0- 0,5-0,5. chwilowo niby ok, tyle tylko, ze przytylam w trakcie 14 dni 10kg. wszystko za sprawa obrzeków. jednak wyniki moczu sa ok, wiec nie wiadomo co jest przyczyna. nastepna wizyte mam za 2 tyg
Moja waga tez szaleje ostatnio waga to moj najwiekszy wrog choc przyznam ze nie przybieram tak duzo jak Ty... mi przybiera średnio kilogram na tydzien i lekarka mowi ze to woda sie magazynuje przed porodem i dlatego ta waga idzie tak do gory.

reklama
dla dziewczynki podoba mi sie Lena i tak sobie mowiłam ze bedzie Lenka a tu buum na ost usg chłopak! i teraz mam problem...;]:-D

Mi się bardziej Anastazja podoba. Ale najważniejsze żeby wam się podobało.

Wogóle zauważyłam, że ludzie lunią się wtracać w imię jakie się wybiera. Ja na początku wybrałam Julia, ale potem zaczęłam kombinować, że moze jakieś inne. I nagle wszyscy mieli swoje zdanie w tej sprawie. W końcu i tak stanęło na Julia, ale dlatego że z M nie mogliśmy uzgodnić jednego innego imienia. Teraz się rodzinka wtrąca do drugiego imienia. Ustaliliśmy, że drugie imię będzie po mnie. Jak to usłyszeli rodzice i teście to wielkie oburzenie, że tak się nie robi:wściekła/y: Tylko nie potrafili wytłumaczyć czemu. Niby pecha przynosi (nie ma to jak zabobony). A jak powiedziałam mamie że ona też ma drugie imię po swojej mamie to nie wiedziała co powiedzieć. Co komu do tego. W koncu to i tak tylko formalność i w zasadzie się tego imienia nie używa:wściekła/y:

My drugie imie dajemy po mojej mamie. Ja mam imie po mojej mamy mamie i chce zeby moja córeczka tez ;)
Ale to tylko i wyłącznie wasza decyzja jakie dacie imiona swojemu dziecku.

Według mnie KAJA ale to ma byc Twoj wybór Kochana. Ja po pierwszym porodzie podałam imie połozna sie mnie spytała czy juz wybralismy imie dla malego ale sadze ze nie trzeba podawac imienia

Bardziej chyba jak sa miłe połozne to sie poprosu interesuja imieniem maluszka.

dla dziewczynki podoba mi sie Lena i tak sobie mowiłam ze bedzie Lenka a tu buum na ost usg chłopak! i teraz mam problem...;]:-D

Zawsze moze byc Leonek ;)

heheh Misia u Ciebie to zawsze coś na odwrót hehehe
ja jak zwykle kg do przodu...
szyjka bez zmian, a nast ktg w poniedziałek.. i pewnie nadal bedzie zero skurczy..... juz straciłam nadzieje ze urodze przed terminem.. heheheheh

heheh Misia u Ciebie to zawsze coś na odwrót hehehe
ja jak zwykle kg do przodu...
szyjka bez zmian, a nast ktg w poniedziałek.. i pewnie nadal bedzie zero skurczy..... juz straciłam nadzieje ze urodze przed terminem.. heheheheh
To moze ja bede w ciazy chodzic jak słonica :szok:

reklama
heheh no lepiej nie.. chyba że ta ciąża aż tak Ci się podoba.....:-):-):-)
spokojnie myślę że my obie za prędko się nie rozpakujemy;-)
Chciałabym troche M powykozystywac moze to cos da, ale kurcze remontuje domek i nawet nie chce nic wspominac bo wiem ze zmenczony bedzie.

Do góry