Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiecie co? mialam badanie moczu i wyszlo mi ze mam kamicę nerkową...i ze podobno zdarza sie to nawet czesto w ciazy...teraz sobie mysle, ze to co mnie bolalo i myslalam ze to nerwobol, to moga byc bolace nerki, tylko tak promieniujace....
pojde juz za tydzien do lekarza i powie mi co i jak.
Drugie co wyszlo z badan, to to ze juz mam anemięnie dziwie sie, bo tak naprawde cale zycie moje zelazo wahalo sie od anemii do najnizszej granicy...O dziwo kiedy zostalam wege to podnioslo sie bo mnostwo orzechow jadlam! teraz orzechow po rpstu nie trawie. pewnie bede brala zelazo w kapsulkach... no i kolejny czynnik ktory zniszczy moje zeby
Biodra mnie szalenie bola! i kregoslup! jej dziewczyny ja sie sypie! brzydne na twarzy, bledne do potegi, krosciachy mi wyskakuja takie nieladne bolace i duzeniby juz po trzech miesiacach jestesmy czemu tak sie dzieje...? mdlosci jak mialam tak mam
aj w ogole niezbyt sie czuje ostatnio, psychicznie tez... zeby mi tylko nie wrocilo to co mialam
bez lekow mi jest ciezko, bardzo trudno jest zyc z borderline bez lekow
buuuuuuuu
ale sie wyzalilam....zalosna jestem.

Moze dziewczynka bedzie, skoro urodę Ci zabiera. Nie martw się nie jestes sama. Też jak spojrze co mi się na placach robi, masakra, prełno syfów...Do tego oczy podkrązone. Cudownie wręcz wyglądam
. Takze nasze głupie samopoczucie jak najbardziej jest ciążowa dolegliwoscia.

...ale parówki to i owszem pochłone....się podglądnie, się okaże....