andav - naszemu tez USG nie podpasowalo, uspokoil sie dopiero jak go przytulilam. Nam nic nie mowili o trzecim badaniu a w Untersuchungsheft nie zauwazylam, aby bylo jeszcze jakies przewidziane w ramach U3, 4,5 etc. Naszemu to i szerokie pieluchowanie chyba nie byloby potrzebne bo sam z siebie lubi lezec w szpagacie 
Widze wielkiego bobla w nosie Olivera. Jemu nie przeszkadza ale matke az skreca, zeby go wydostac

Widze wielkiego bobla w nosie Olivera. Jemu nie przeszkadza ale matke az skreca, zeby go wydostac

)
Najpierw mi ciosa kolk na glowie, ze powinnam za dnia odsypiac noce a jak mi sie w reszcie udalo przysnac to mnie budzi 
W sumie 5 "ptaszkow". Kat alpha w lewej nozce 61, w prawej 63, cokoliwek by to mialo znaczyc. Typ bioderek wg. Grafa Ia/Ib (wspolna rubryka na oba typy, bo dalej ida juz IIa, IIc/d, IIa, IIIb i IV. 
a i Pampersy Premium care tez mialam fajne ale jak mlody walnal kupke to ta siateczka mu sie czesto do pupy przyklejała
chce jeszcze wypróbowac Dady i zobaczyc jak sie sprawdza ;-) uczulenia na jakiekolwiek brak;-)