reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Olapop, jasne ze moge ja w misce myc. Na siedzaco bede ja myla w wanience do czasu az z niej wyrosnie. Pytalam o to prysznicowanie, bo myslalam, ze ktoras ma patent na to jak wyprysznicowac dziecko bez schylania sie nad wanienka albo bez obawy, ze namydlone z ramion sie wyslizgnie. Potrzeba matka wynalazku, wiec pewnie jak juz bede musiala, wykombinuje cos :tak:

Nata, Konstancja nosi polskie 74 i co wieksze 68. Natomiast ciuszki cartersa kupuje na 6 i nawet 9 miesiecy :szok:

reklama
Kittek trzymam kciuki za Majeczkę. Może to faktycznie ten nabiał. Ale tak jak pisała Monia efekty widać dopiero po około 2 tygodniach. Ja też znowu jestem na diecie. Nie tak restrykcyjnie jak poprzednio, ale jednak.

Dziewczyny czy któraś z Was wozi już maleństwo w spacerówce (szczegołnie chodzi mi o x-landera w którym spacerówka nie jest zupełnie leżąca) Julka kręci się i strasznie marudzi w gondolce tak jakby jej było w niej niewygodnie

Oficjalnie zaczęłam zakładać Alicji pampki 4 bez kitu 3 są już zdecydowanie za małe i po 5 przesikaniu powiedziałam dość!

Co do rozmiaru też nie kumam kto je określa i dla kogo -my już o 68 nie marzymy, 74 jest już ledwo dobre a przecież Alicja miała 62cm ostatnio...:baffled:

Kittek zdrówka dla Pszczółki !

U nas też była dziś kupa (a właściwie kilka kup) ze śluzem :-( Bardzo, bardzo nieładne były. Nie wiem czy to może być po soku z marchewki? Wczoraj jej pierwszy raz podałam, zjadła może z pięć łyżeczek...

Poczekam na rozwój sytuacji - w poniedziałek i tak idę do pediatry...

Nata - ja jezdżę - wczoraj na głownym pisałam

reklama
heh czyli nie jesteśmy same w tym temacie Natalka waży 6850g i co prawda jeszcze spokojnie wchodzi w pampki 3 ale ciuszki nosi 68 - 74 a te które dostałyśmy ze Stanów Cartersy itp to pasują jedynie te na 6-9 miesięcy ;-) szok połowa garderoby została w stanie nienaruszonym dla planowanego rodzeństwa

Majka trzymamy za Ciebie kciuki i ściskamy mocno!!!

Do góry