Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam pytanie
jak kąpię małego to moge go położyć w tej małej wanience żeby woda lekko napływała mu do uszek a potem odessać gruszką czy lepiej nie?
(mozna by zrobic krzywde ) takie moje zdanie. My nigsy nie aptrzylismy czy Kacprowi leci woda czy nie zresztą na basenie jak pływa to przeciez tez mu leci. Wydaje mi się, że dzieki temu że nigdy nie uważalismy na to żeby mu woda do uszków czy oczu poleciała Kacperkowi teraz nie przeszkadza woda na twarzy oczkach czy gdziekolwiek 
wisienka moze woda napływać przecież jak my się kapiemy to też nam napływa a czyszczę potem a właściwie przecieram patyczkiem dla dzieci do uszumam pytanie
jak kąpię małego to moge go położyć w tej małej wanience żeby woda lekko napływała mu do uszek a potem odessać gruszką czy lepiej nie?