Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co do proszku do prania to mój ma straszne uczulenie po Dzidziusiu. Krostki na główce, uszkach i szyjce miał od proszku. Pediatra kazał zmienic na Lovele i po problemie.dziewczyny a co myślicie o praniu ciuszków malucha w proszku takim zwykłym? w książce pt. "pierwszy rok życia dziecka" jest napisane, że wystarczy wyprać w zwykłym proszku jakiś jeden ciuszek malucha, taki mający styczność ze skórą, no i jeśli po 2 dniach nie będzie podrażnień skórki to znaczy, że już można wszystkie ciuszki tak prać;
myślałam, żeby jeszcze do 3 m-ca życia dziecka prać w dziecięcym, ale później chyba spróbuję w takim zwykłym; poszukam jakiegoś łagodnego i dodam płynu do płukania sensitive;
robiłyście tak może ze swoimi starszymi dzieciaczkami?
i juz od roku prawie uzywam tego samego zelu i piore dzidziuchowe i nasze rzeczy razem.nigdy nic sie nie dzialo,zadnych wysypek na cialku ani nic taiego

moja tez uwielbia kapiele,a potem padaA ja muszę się pochwalić, że pierwszy raz córkę wykąpałam:-) Do tej pory asystowałam tatusiowi, ale że go dzisiaj nie ma (imprezuje sobie) a mała mi się strasznie darła pół dnia to musiałam się przełamać.
Na moją Gabi kąpiel zawsze działa jak balsam. Najszczęśliwsze dziecko pod słońcem. Potem zje i zasypia w łóżeczku. A dziś nawet przy cycku padła wyczerpana. Teraz siedzę i główkuje co jadłam, że tak krzyczała? Ech...
Co do oliwki my kupiliśmy cleanica płyn do kąpieli i jestem zadowolona. Mała ma puszyste włoski po nim i tak jak po Oliatum zero podrażnień skóry.
A jeżeli chodzi o proszek to ja już po dwóch tygodniach prałam w zwykłym vizirze sensitive i nie było problemu, ale kupiłam Dzidziusia bo jednak ma ten zapach........ który kojarzy mi się z niemowlakiem....miodzio![]()