reklama

Pielęgnacja maluszków

ja też lubie wspólne kąpiele ale co do Bartka jeszcze troche poczekam...no i nie mogę się doczekać kiedy go razem z Karolem będę kąpać, ale to pewnie dopiero jak z pół roku bedzie miał

reklama
Miradnda a ten materacyk to on dmuchany powietrzem jest???i z jakiego materialu jest zrobiony???jak bys mogla napisac prosze-bo calkiem fajne i przynajmniej nie martwika bym sie ze Amelka bedzie sie w nurka bawic:tak::-D

Azorek, jeszcze nie doszła do mnie paczka, a kupiłam w niedzielę, więc myślę że przyjdzie na dniach. Jest napisane że ma kulki styropianowe. Jak przyjdzie to wkleje zdjęcie z Jagódką i dokładniej opiszę.

dziewczyny oglądałyście dzień dobry tvn i porady Zawitkowskiego? wkładacie tak maluszka do kąpieli (tak boczkiem)? bo mój M. wkłada tak normalnie, na plecki, może dlatego mała nie lubi się pluskać?

dziewczyny oglądałyście dzień dobry tvn i porady Zawitkowskiego? wkładacie tak maluszka do kąpieli (tak boczkiem)? bo mój M. wkłada tak normalnie, na plecki, może dlatego mała nie lubi się pluskać?
Ja słyszałam że powinno się na samym początku przygody z kąpielą maluszkowi pokazać co go czeka właśnie wkładając go boczkiem, żeby widział wode i wanienkę. Najpierw zanurzyć rączkę potem resztę. Ale się wypowiadam a programu nie widziałam. Dodam tylko że nasza mała płakała przy pierwszych kąpielach ale zaczęliśmy chlustać wodą, wkładać ją bokiem i zwiększyliśmy temperaturę do 40 stopni. No i z wody nie chce wyjść teraz:sorry: Choćby nie wiem jak ją brzuszek bolał czy byłaby marudna o 19:30 się uspokaja i widać, że czeka.

reklama
my kapiemy mala tez w cieplejszej wodzie.taka bardziel lubi:tak:jak ja wkladam do wanienki to najpierw stopki pupka pozniej mocze brzuszek i na koncu plecki zanurzam:-)u nas sie sprawdza i mala uwielbia kapiel:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry