Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miała zgagę od 1 miesiąca ciąży i moja panienka ma ciutkę włosków. ale ani spineczki (bo na górze milimetry), a tym bardziej kitki nie da się zrobić(tu ma tak na 2 cm włoski).
Ala ślicznie wyglądablondynka z taką czuprynką :-) i pomyśleć, że byłam zdania, że tylko brunetki mają dużo włosków
a tu taka niespodzianka.
czy buźki smarujecie Waszym pociechom jedynie przy wyjściu na dwór czy niezależnie od tego? bo ja jak dotąd smarowałam kremem bambino jedynie przed spacerami (a jak nie wychodziłyśmy to wcale w ciągu dnia nie była natłuszczana), ale ostatnio mała ma strasznie przesuszoną skórkę na buzi i zastanawiam się czym mogę jej ją smarować;

Ja naszych to w ogóle nie piorę w proszku SynkaJa na spacerki smaruję Nivea na każdą pogodę a w domu wieczorkiem po kąpieli i czasami w ciągu dnia Alantanem Plus, bo małemu robi się szorstka skórka od naszych ubrań, których jeszcze nie wyprałam w jego proszku.

Ja juz chyba z miesiąc piore w persilu sensitiv zaczełam od jenej rzeczy wyprałam ją w naszym proszku zobaczyłam ,ze jest ok to zaczęłam wszystko prac tak .A płyn mam dla dzieci do płukania bo mi zapach odpowiada:-)Ja naszych to w ogóle nie piorę w proszku Synka
Teraz to mi się skończył Jelp i własnie myslę czy juz nie zacząć prać ciuszków Adrianka w naszym proszku??
Co o tym myślicie??