reklama

Pielęgnacja maluszków

Ja piorę rzeczy dziecięce w Loveli, i mam zamiar jeszcze dłuuugo, bo synek skórkę ma taką delikatną, że trzeba o nią bardzo dbać :tak:. Poza tym Lovela ślicznie pachnie.

reklama
czy buźki smarujecie Waszym pociechom jedynie przy wyjściu na dwór czy niezależnie od tego?

Ja czasem w ciągu dnia i po kąpieli smaruje Antkowi pyszczek kremem BALNEUM a przed spacerkiem mam MUSTELE na zimno.

Co do prania to ja piorę wszytsko w JELPIE i chyba nie zamierzam przestać bo żaden proszek mi tak nie dopierał :eek: a mam w domu trzy latka i to jest wyzwanie dla proszku ;-)

ja cały czas piorę rzeczy Mai w loveli, mam jeszcze jedno opakowanie proszku, więc może później będę prać w proszku "dla dorosłych" :-) używam również płynu do płukania lovela

mju a ten krem balneum baby nie jest dla dzieci powyżej 1 roku? takie coś wyczytałam w opisie kremu w necie:eek:
O w dupkę jeżyka! Jak to :eek::eek: - na kremie teraz przeczytałam nic nie jest napisane o wieku - tylko, że dla dzieci i niemowląt. Kupowałam go jak Antoś miał mniej niż miesiąc jak tych pryszczy dostał i mi go poleciła babka w aptece - i generalnie jest bardzo dobry... no ale mi zabiłaś ćwieka, a opakowanie wyrzuciłam :wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
ja piorę małej ubranka osobno i planuje tak robić do stycznia :tak:

tak mi pasuje i przyzwyczaiłam sie do zapachu dziecięcych ubranek. A raz w tyg mi sie cała pralka uzbiera jak dorzuce ręczniczki, kocyki itp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry