reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
Chogata już mi nie pisz o włoskach Ali, bo pozytywnie jej zazdroszczę :)))).

Dziękuję miło mi jest wszystkie dziewczyny ,które poznałam leżąc na patologii jak widza jej zdjęcia to sie śmieją ,ze nie na darmo narzekałam ,ze mam zgage hihihiihihi
Syna jak urodziłam to miał troche włosków ale wszystkie wytarły sie do łysa a teraz taka niespodzianka :-)))))))) z tyłu juz moge jej dwie kitki robic bo takie długasne ma

Dziękuję miło mi jest wszystkie dziewczyny ,które poznałam leżąc na patologii jak widza jej zdjęcia to sie śmieją ,ze nie na darmo narzekałam ,ze mam zgage hihihiihihi
Syna jak urodziłam to miał troche włosków ale wszystkie wytarły sie do łysa a teraz taka niespodzianka :-)))))))) z tyłu juz moge jej dwie kitki robic bo takie długasne ma

Ja miała zgagę od 1 miesiąca ciąży i moja panienka ma ciutkę włosków. ale ani spineczki (bo na górze milimetry), a tym bardziej kitki nie da się zrobić :( (tu ma tak na 2 cm włoski).
Ala ślicznie wygląda :) blondynka z taką czuprynką :-) i pomyśleć, że byłam zdania, że tylko brunetki mają dużo włosków :laugh2: a tu taka niespodzianka.

reklama
spytałam w innym wątku, ale chyba ten jest odpowiedniejszy:

czy buźki smarujecie Waszym pociechom jedynie przy wyjściu na dwór czy niezależnie od tego? bo ja jak dotąd smarowałam kremem bambino jedynie przed spacerami (a jak nie wychodziłyśmy to wcale w ciągu dnia nie była natłuszczana), ale ostatnio mała ma strasznie przesuszoną skórkę na buzi i zastanawiam się czym mogę jej ją smarować;

i w ogóle cała główka jakaś strasznie sucha i na pewno nie jest to ciemieniucha (ta była żółtawa i już prawie jej nie ma); myślicie, że mogę codziennie smarować skórę główki wodą z oliwką?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry