• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
Apropo materacy, ja także słyszałam, ze najlepsze są materace gryka, pianka, kokos. Jednak gdy doszło do zakupu kupiłam kokos, pianka, kokos bo Pani w sklepie powiedziała, ze gryka nie jest do spania tylko do chodzenia maluszka po materacyku i już sama zgłupiałam - przecież nie bede przekręcała mataracyka tylko po to żeby dziecko 2 minuty w łóżeczku po nim dreptało. Dodam, ze koleżanka z nieświadomości od urodzenia kładzie dziecko na gryce bo kokos wydawał jej się za twardy.............a że gryka nierówna to już nie pomyslala, no cóż....

Po ostatnich niepowodzeniach kąpielowych ( z mamusią ) poszłam krok dalej...a więc nalałam trochę wody do dużej wanny , włożyłam gąbeczkę i hop Igorka :) uuuuu teraz mu się podobało :-) chlapał nózkami, wariował , a mama oblewała cieplą wodą :-) dziś powtórka :-)

mam pytanie co do kremu z filtrem, czy macie jakiś z filtrem, który nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, tylko fajnie się wchłania??? Bo Patryk nie cierpi tłustych kremów, jak smarowałam go ochronnym z nivea baby to płakał, a jak buzię smaruję mu emolium taka emulsja do ciała, która się łatwo wchłania to mu nie przeszkadza i szukam czegoś takiego ale z filtrem.

reklama
mam pytanie co do kremu z filtrem, czy macie jakiś z filtrem, który nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, tylko fajnie się wchłania??? Bo Patryk nie cierpi tłustych kremów, jak smarowałam go ochronnym z nivea baby to płakał, a jak buzię smaruję mu emolium taka emulsja do ciała, która się łatwo wchłania to mu nie przeszkadza i szukam czegoś takiego ale z filtrem.
Madziek ja używam nivae więc nie pomogę :)
katrenki jestem pod wrazeniem postepów Twojego dziecka :) naprawdę
dziekuje matolinka :-)
ja tez uzywam nivea, ale ten z filtrem nie jest wcale taki tlusty i mysle, ze ladnie sie wchlania...nie jest taki gesty jak zwykly krem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry