Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja gdzieś czytałam, że druga strona dopiero kolo roku. Mój starszy to już sobie tak umościł materac, ze obie równe są te strony ale kokosowa twardsza teraz.
na razie kokos to ta bardziej gładka tzn bardziej zbita strona (jak siennik). A nie odpina ci się pokrowiec? wtedy byś mogła zajrzeć i się upenicAle mnie zastrzeliłyście z tymi stronami materacyka szoooook
nie pomyslalam o tym nawet, a tez mam ten kokos-gryka
uswiadomcie mnie lepiej po jakiej ma stronie tego materacyka spac i jak mam je rozroznic, ale dalam plamę
Jesli chodzi o kapiel to ja tez mam ten plastikowy, latwiej utrzymac go w czystosci jak dla mnie. Ale jak mąż kąpie to trzyma sam malego, mnie to zaraz plecy siadaly.
Krem mamy z filtrem 30 LINOMAG "SUN Krem"
ja dopiero niedawno kupiłam krem przeciw słoneczny, bo u mnie na wiosce, jak pani z apteki stwierdziła, że nie ma jeszcze sezonu...., dopiero teraz znalazłam i oczywiście ZA PÓŹNO, bo Arek już ma poliki opalonehmm a juz smarujecie buźki tymi faktorami?
ja smaruje jak jest sloneczko...ostatnio mielismy kilka bardzo slonecznych dni i pomyslalam, z juz czas :-)hmm a juz smarujecie buźki tymi faktorami?