Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u nas nivea tez uczulaJa ze zwykłego sknerstwa spróbowałam znowu nivei do kąpieli i znowu wyszlo uczulenie, Więc wracamy do emolium...
Ciekawe , ze zel do kapieli go uczula a krem do buzki tej samej firmy nie uczula
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas nivea tez uczulaJa ze zwykłego sknerstwa spróbowałam znowu nivei do kąpieli i znowu wyszlo uczulenie, Więc wracamy do emolium...
Ciekawe , ze zel do kapieli go uczula a krem do buzki tej samej firmy nie uczula
jak w jednym miejscu to nie, może od proszku/płynu do prania, albo któreś z ubranek ma w składzie coś co ją uczula?Ja zrezygnowałam ostatnio z oliwki nivea na rzecz kremu intensywnie nawilżającego nivei do buzi i ciała i skóra przestała się przesuszać. Tylko teraz zaczynam kojarzyć że może od tego ten pas wyprysków który ma na ciele? Ale tylko w jednym miejscu...niemozliwe chyba...
taka jakby kaszka na skórze? bo od tego nam się zaczęło. A ja używałam i żelu, i balsamu i oliwki- wszystko niveau mnie uczulił zel do mycia mial krostki na głowie i plecach i raczkach takie delikatne ale duzo ich bylo
tak... odstaw a pozniej za jakis czas jeszcze raz uzyj bedziesz miala 100% pewnosci ze to to ja tak zrobilam i temu ejstem pewna ze to od Nivea a co dziwne kupilam jakis inny płyn na "B" nie pamietam i choc producent Nivea nic nie było na skórzetaka jakby kaszka na skórze? bo od tego nam się zaczęło. A ja używałam i żelu, i balsamu i oliwki- wszystko nivea
o takim http://global.images6.fotosik.pl/558/26bd4763633dfe4d.jpg i jest ok wczesniej mialam inne ale w sklepie zobacyzlam ten z pompka bo ona ułatwia mi mycie malego tym bardziej ze robie to sama ;]to czym teraz myjesz Pawełka? Bo nie wiem co kupić do mycia jak skończę kąpiele w krochmalu.