D
dziunka24.
Gość
to ja termometr musze chyba kupicbo nie mam
![]()
tak, termometr do podstawa! Moj mieszka ze mna prawie piec lat od kiedy ur Julcie
i tak samo termometr za oknem
bo jednak zima trzeba kontrolowac temp na zewnatrz.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja termometr musze chyba kupicbo nie mam
![]()
i tak samo termometr za oknem
bo jednak zima trzeba kontrolowac temp na zewnatrz.to dam dla tatusia zadanie hehe jak bede z maluchem w szpitalu(w brzuchu badz przy cycu
)
kochane a ja pytanie mam jak pępuszki ?? bo sie tego obawiam strasznie
a mianowicie o co chodzi z pepuszkiem?
jak sie goi u maluchów ja to mam obawy juz teraz jak to przemywac :| i dotykac i czy dobrze odpadnie itp eh nie wiem jak se bede z nim dawala rade mam nadzieje ze pepowina bedzie cieniutka i odpadnie bardzo szybko
bez zadnych oporow tym patyczkiem mocno jezdzila w kazdym miejscu i wtedy zobaczylam ten brud ktory sie tam zbieral. Bylam w szoku
teraz w szpitalu u nas daja takie fajne buteleczki z dziubkiem ktorym latwo dojsc w kazde miejsce w pepuszku i mysle ze teraz lepiej sobie poradze. jedno wiem, ze nie ma co sie bac, po prostu nie mozna go ciagnac czy wyrywac, a jak tylko zacznie sie saczyc cos z niego to trzeba jechac do lekarza. I jesli chodzi o te platki Leko to one wlasnie sprzyjaja zlemu czyszczeniu pepuszka, bo nie wszedzie dochodza i sa niewygodne.U Julki pepuszek byl troche dlugo, nie pamietam dokladnie ile, ale to byla moja wina. W szpitalu nie pokazali jak to dokladnie robic, wiec zamaczalam patyczek w spirytusie i leciutko przemywalam. Jak przyszla polozna do domu to mi dopiero pokazala, a ja myslalam ze zamorduje mi dzieckobez zadnych oporow tym patyczkiem mocno jezdzila w kazdym miejscu i wtedy zobaczylam ten brud ktory sie tam zbieral. Bylam w szoku
teraz w szpitalu u nas daja takie fajne buteleczki z dziubkiem ktorym latwo dojsc w kazde miejsce w pepuszku i mysle ze teraz lepiej sobie poradze. jedno wiem, ze nie ma co sie bac, po prostu nie mozna go ciagnac czy wyrywac, a jak tylko zacznie sie saczyc cos z niego to trzeba jechac do lekarza. I jesli chodzi o te platki Leko to one wlasnie sprzyjaja zlemu czyszczeniu pepuszka, bo nie wszedzie dochodza i sa niewygodne.
kasiu a nie masz termometra takiego do wody?? jak położysz go na wierzchu to one wskazują taką temp jak jest w pokoju. Przynajmniej mój tak wskazuje bo porównywałam)
co do pampersów 1 to pamiętam że siostra troszkę podwijała żeby się niżej zapinały i wystarczyło)