Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też miałam mnóstwo wątpliwości, ale on nawet jak ściągałam mu pampersa to tak krzyczał, że aż położna w szpitalu przyszła zobaczyć co się dzieje

) 
, bo chcialam sprawdzic czy maly przybiera. Poszlismy z mezem najpierw sie zapytac czy jest taka mozliwosc i oczywiscie bez problemu i to zrobila nam pielegniarka na dzieciach zdrowych i jeszcze ja poprosilam zeby zobaczyla pepek i wszystko ok! Powiem nawet ze zrobila to z przyjemnoscia
Bylismy dzis u dzieci zdrowych, napisalam wszystko na odpowiednim watku ;-) 
Ja właśnie dzisiaj byłam u chirurga z moją Olgą. Lenie już dawno pępek odpadł, a u Olgi nie ma zamiaruByła położna dziś znowu u mnie.Pępek się nadal trzyma, widać jeszcze żywą pępowinę ale ani drgnie żeby przyschnąć.Jutro mam szczepienie i połozna powiedziała że nie wiadomo czy lekarz nie każe mi jechac z tym pępkiem do chirurga.Rzadko ale się zdarza że tak długo przysycha i wtedy interwencja u chirurga.jezuuu.a wszystkim jak czytam już pępuszki szybko odpadły.A ja codziennie go smaruję spirytusem i nic:-(
Przez ostatnie 2 tygodnie już nie wysuszałam pępka, tylko namaczałam w Rywanolu (zalecenie pediatry). W końcu dostałam skierowanie do chirurga. Miałam nadzieję, że w końcu pozbędziemy się kłopotu, ale pani chirurg zapisała nam tylko jakąś maść i mamy przyjść za tydzień na kontrolę 
to korzystaj puki mozeszchciałam się pochwalić....
mojej małej kruszynce odpadł pępusszek 4dobie
a teraz już nie ma nawet strupka...
wogóle nie płacze tylko jak jest głodna.... chwilkę..a tak pozza tym jet radosn ... hihih
no i podczas kąpieli też niepłacze wogóle...![]()