D
dziunka24.
Gość
A ja dopiero od Was dowiaduje sie o profilaktycznym pieluszkowaniu
Ale robic tego nie bede
zreszta jutro juz usg...

Ale robic tego nie bede
zreszta jutro juz usg...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zreszta jutro juz usg...
moj synek tez ulewa i kladlam go na boczku jednak juz od dawana potrafi z boczu na plecki sie przewrocic i krecic glowka raz w jedna raz w druga strone teraz klade na plecki i głowke ukladam na bok ... lekki mam sen wiec slysze jak ulewa i odrazu sprawdzam czasami jak zawine w rozek i uloze na boku nie przewraca sie wiec moze cos takiego sprawdz
nogi wystaja
w domu to sie nie boje, bo wszedzie spi na podwyzszeniu ( w gondoli podwyzszam oparcie, a lozeczku mam poduszke klin.) Ale w nocy klade ja na plasko i na spacerze tez wiec jak mi sie zakrztusi to boje sie ze nie uslysze. A myslisz ze jak lezy na plecach i ma glowke na boku to w razie czego jak uleje to jej z buzki wyplynie? Bo obawiam sie ze nie 
Trudno powiedzieć bo każde dziecko jest inne i nikt nie da ci 100% gwarancji ale jak mojej Soni się ulewa a jest na pleckach to odrazu sama sobie przekręca główkę na boczek. Już wiele razy to zaobserwowałam więc jestem w miarę spokojnaOna niestety nie miesci sie juz w zadennogi wystaja
w domu to sie nie boje, bo wszedzie spi na podwyzszeniu ( w gondoli podwyzszam oparcie, a lozeczku mam poduszke klin.) Ale w nocy klade ja na plasko i na spacerze tez wiec jak mi sie zakrztusi to boje sie ze nie uslysze. A myslisz ze jak lezy na plecach i ma glowke na boku to w razie czego jak uleje to jej z buzki wyplynie? Bo obawiam sie ze nie
![]()

u mnie tak samoOna niestety nie miesci sie juz w zadennogi wystaja
![]()
Poza tym czesto sama daje znać że coś się dzieje zanim się uleje - cwaniara mała ;-)
Tylko jak jestem na spacerze moge tego nie zaobserwowac. Ech, co ma byc to bedzie ;-)ja małą kłade na pleckach a też bardzo ulewa i najczęścuej ma główkę na boczku to się nie krztusi, więc spokjnie. na początku też sie bałam ale jest ok. tylko trzeba pieluszkę podkładać pod główkę żeby pościeli cięgle nie przebierać.
a waszym maluchom wylewa się tylko mleko?? bo mojej to czasami takie serkowate i przy tym bezbarwna woda.