_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja bardziej lubi na brzuszku na mnie albo na D ale później jak ją kładziemy na łóżk to nie protestuje :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja Martynka identycznie! bardziej lubi leżeć na mnie niż na mężu, bo ja mam więcej sadełka i jej wygodniej, a on ma same kości i jej za twardoTo tak jak moja Sonia... Na mnie lub Ł jeszcze na brzuszku poleży ale na płaskim łóżku to już niebardzo![]()
h3he moja lubi na mnie bo sobie obi poduszki z cycuszkówMoja Martynka identycznie! bardziej lubi leżeć na mnie niż na mężu, bo ja mam więcej sadełka i jej wygodniej, a on ma same kości i jej za twardo![]()

Nie wiem na czym to polega ale moje dziecko od poczatku spi na wszystkich stronach bez problemu. De facto pozycja na brzuszku jest przez nią tolerowana chyba najlepiej. Spi srednio 5-6 godzin codziennie na brzuszku. Kladlam ja tak od poczatku - spala na "okraglo" to znaczy ze za kazdym razm byla odkladana do lozeczka w inna strone, dookoła ciała. Teraz to ja mam opory przed kładzeniem jej ale na plecach - kilka razy mi sie ulala nieszczesliwie i mialam wielka awanture. Generalnie ona chyba lubi spac na brzuszku.
Odparzen nie miala ani razu i zastanawiam sie czego jest to wynikiem? Moze tego ze kapie ja codziennie w plynnej parafinie, masuje i kremuje przy uzyciu kremu bambino i nie przesadzam z chusteczkami... nie wiem, a moze to taka skora.
Rana po szczepionce zagojona, blizna zrobila sie ladna, wlosy nadal na gowce, rosnie w sile: podnosi sie na ramionach i unosi nogi kiedy lezy na brzuszku, potrafi mi zrobic mostek podczas przebierania pieluchy, i wyrywa mi butelke z reki jak nie chce byc karmiona.
dodam jeszcze, ze Julia ma taka tlusta skorke i jest sniada, a Asia bardziej sucha i ma jasna karnacje wiec moze tez bardziej wrazliwa?A teraz zauwazylam w kolysce malego na poduszce pojedyncze włoski :-( Tyle hodował je a teraz powypadaja?
i zostal sam aniolek z aureolka :-)
:-)
troche szkoda, ze dluzej nie wytrzymala, bo dwojek w paczce jest 94, a trojek tylko 62, wiec biorac pod uwage ze tych pierwszych starczalo nam na troszke ponad tydzien, to teraz chyba dwa razy w tyg bedzie trzeba nowa paczke kupic
Mam nadzieje , ze mloda zacznie mniej kupkac 
Pupka niuni juz coraz lepiej, masc na zamowienie czyni cuda:-)
Wczoraj przeszlismy na pampersy "trojki", bo w "dwojki" mloda ledwo sie wciskatroche szkoda, ze dluzej nie wytrzymala, bo dwojek w paczce jest 94, a trojek tylko 62, wiec biorac pod uwage ze tych pierwszych starczalo nam na troszke ponad tydzien, to teraz chyba dwa razy w tyg bedzie trzeba nowa paczke kupic
Mam nadzieje , ze mloda zacznie mniej kupkac
![]()

My już od tygodnia na 3'kach lecimy
Dobrze ze skala 3 bardziej ropięta w przedziałach kg.. no bo az do 9kg jesli dobrze pamietam...
Ale dwojki sa do 6 kg, a moja raczej tyle jeszcze nie ma, wiec te oznaczenia sa niezbyt wiarygodne