Kingolinka
Fanka BB :)
Kurcze a u nas belle happy sie nie sprawdziła
Mały przesikiwał każdziutką pieluszkę no chyba ze co godzine mu zmieniałam. My narazie uzywamy pampersów new born 2 i sleep and play 3 i nie narzekam. Aha i odparzenia na dupsku zniknely
Mały przesikiwał każdziutką pieluszkę no chyba ze co godzine mu zmieniałam. My narazie uzywamy pampersów new born 2 i sleep and play 3 i nie narzekam. Aha i odparzenia na dupsku zniknely
ciekawe czy wogole tutaj takowa jest ? ...
.Ale coś nam pomogło :-): Posłuchałam sie mojej mamy oraz pani magister w aptece i wczoraj na zmiane stosowałam linomag maść ( 3 razy na dobe ) z maścią pośladkową i czasami mączka ziemniaczana. Dzisiaj te czerwone ranki sa rożowe i odbyt wreszcie wygląda lepiej i to o wiele. Spróbuj. Żałuje,że wcześniej nie kupiłam linomagu ( chciałam bepanthen i sudocrem spróbować, które juz miałam), bo masc posladkowa zawsze stosowałam i kiedys profilaktycznie odbyt smarowalam i nic nie było. Potem gdzies wyczytalam że odbytu sie nie smaruje tylko pachwiny i wtedy sie zaczeły problemy. Mam nadzieje,że Tobie tez to pomoże, bo mi kamień z serca spadł :-)
Ja już wcześniej pisałam o dada, że się rozczarowałam, bo co któraś przeciekała i fakt, falbanki się odciskają 
na brzuszku tam gdzie sie zapina pojawiło nam się uczulonko, zaczerwienienie i krostki
żeby nie odgniatał się na nóżkach. Potem zaczniemy rozmiar 3 - już mega paka czeka w domu. Jęśli 3 będą ok to kupię jeszcze 3 Babydream z Rossmana a Pampki zostawię na noc i na spacery a babydreamy będą na użytek domowy /już je testowałam i były ok/. Kupię jeszcze 3 Dada bo miałam 1 i też były super.