kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ja zawsze smarowałam dupinkę tylko jak była zaczerwieniona, nigdy po każdej zmianie pieluchy. I wyszło na to, że właściwie Oliś miał pupę smarowaną tylko po operacji jak miał biegunkę, do tej pory mam próbkę Sudocremu, którą dostałam w szpitalu po porodzie 
Kąpię Młodego w żelu nawilżającym, więc innych kosmetyków już nie używam, kremuję tylko twarz, bo ma bardzo suchą skórę na buzi
Oj jak on tego nienawidzi, ale jak mus to mus ;-) I jeszcze oczywiście smarujemy bliznę, ale to akurat uwielbia, bo tą maść na bliznę trzeba wmasowywać, więc rozwala się jak panisko i jego oczy mi mówią: matka masuj !!! 

Kąpię Młodego w żelu nawilżającym, więc innych kosmetyków już nie używam, kremuję tylko twarz, bo ma bardzo suchą skórę na buzi
Oj jak on tego nienawidzi, ale jak mus to mus ;-) I jeszcze oczywiście smarujemy bliznę, ale to akurat uwielbia, bo tą maść na bliznę trzeba wmasowywać, więc rozwala się jak panisko i jego oczy mi mówią: matka masuj !!! 
ja mam te z serii baby dream i są b. chłonne! młoda ma nieraz tak zlaną pieluchę, że chyba z 0,5 kg waży a jak dotykam ręką to sucho na pieluszce
sorry...