elcia12
Grudniowa mama Oliwii
ooo niewidziałam ciekawe ciekawe???musze zobaczyc i kupic 
a jaszcze wruce do tych pieluchomajtek z rosmana
a wiec jak juz wspominalam to mała sika na nocnik i albo pieluche ma sucha albo tez sie pare razy zasika no i powiem ze te pieluchomajtki sie w srodku zbijaja ale sa dobre naprawde my na 1 dzien 1 szt uzywamy no chyba ze sie mocno zasika to wtedy 2 szt takze jak ktoras chce to polecam tylko zaznaczam ze nie testowalam z pampersa tych pieluchomajtek wiec nie powiem o roznicy a uzywalismy wczesniej tych pampersa zwykłych i uczulenia teraz mała nie dostała
ale zagmatwałam hihihi chyba mnie zrozumiecie hihi
a i jeszcze sprawdze czy nie napisałam słowa "oczywiscie" "nie wolno" bo zaraz Stefcia mnie wyzwie na pojedynek hihih
a jaszcze wruce do tych pieluchomajtek z rosmana
a wiec jak juz wspominalam to mała sika na nocnik i albo pieluche ma sucha albo tez sie pare razy zasika no i powiem ze te pieluchomajtki sie w srodku zbijaja ale sa dobre naprawde my na 1 dzien 1 szt uzywamy no chyba ze sie mocno zasika to wtedy 2 szt takze jak ktoras chce to polecam tylko zaznaczam ze nie testowalam z pampersa tych pieluchomajtek wiec nie powiem o roznicy a uzywalismy wczesniej tych pampersa zwykłych i uczulenia teraz mała nie dostała
ale zagmatwałam hihihi chyba mnie zrozumiecie hihi
a i jeszcze sprawdze czy nie napisałam słowa "oczywiscie" "nie wolno" bo zaraz Stefcia mnie wyzwie na pojedynek hihih
pampersy zwykłe teraz drogo wychodzą (my 5 rozm.kupujemy) choć ostatnio w REAL-u była promocja i wyszły nam za sztukę ok.60-gr. kupiliśmy dwie paki. a tak to zakładam Kubie te drugie pampersiaki,no i mamy jeszcze HAPPY-też są tanie i nam pasują tzn.Kubie -nie ma po nich żadnych odparzeń.