reklama

pielęgnacja naszych maluszków

ooo niewidziałam ciekawe ciekawe???musze zobaczyc i kupic :)
a jaszcze wruce do tych pieluchomajtek z rosmana
a wiec jak juz wspominalam to mała sika na nocnik i albo pieluche ma sucha albo tez sie pare razy zasika no i powiem ze te pieluchomajtki sie w srodku zbijaja ale sa dobre naprawde my na 1 dzien 1 szt uzywamy no chyba ze sie mocno zasika to wtedy 2 szt takze jak ktoras chce to polecam tylko zaznaczam ze nie testowalam z pampersa tych pieluchomajtek wiec nie powiem o roznicy a uzywalismy wczesniej tych pampersa zwykłych i uczulenia teraz mała nie dostała
ale zagmatwałam hihihi chyba mnie zrozumiecie hihi
a i jeszcze sprawdze czy nie napisałam słowa "oczywiscie" "nie wolno" bo zaraz Stefcia mnie wyzwie na pojedynek hihih

reklama
jutrzenka ja używam tego płynu z ziajki i to od dawna płyn jest bardzo dobry uważam nie podraznia ładnie nawilża skórę ale albo to przez moja wode bo u mnie nie barwi wody
jak byłam u mamy to barił na niebiesko a tu nie barwi nie wiem dlaczego ale płyn jest dobry

elcia jakie to pieluchy z rossmana ja musze jakies inne kupowac bo te pampersy drogie jak cholera
kiedyś kupiłam huggisy ale zaraz miał cała pupe czerwoną

ja kupowałam cały czas pampersy, ale ostatnio kupiłam huggisy i Łukaszowi pupa się odparzyła, czego nigdy wcześniej nie miał, tylko jak miał biegunkę, ale to było raz. No i wracam do pampersów

Grzechotka-a próbowaliście pampersów SLEEP & PLAY ?????? :-D pampersy zwykłe teraz drogo wychodzą (my 5 rozm.kupujemy) choć ostatnio w REAL-u była promocja i wyszły nam za sztukę ok.60-gr. kupiliśmy dwie paki. a tak to zakładam Kubie te drugie pampersiaki,no i mamy jeszcze HAPPY-też są tanie i nam pasują tzn.Kubie -nie ma po nich żadnych odparzeń.

kasia ale te pampersy tez tanie nie są w paczce ich malo jest chyba a kuba to 5-6 pieluch dziennie zużywa pije bardzo duzo i sika i sika i ze 3 kupy czasem ida a do nocnika to on stroni raczej jakies musze wypróbować

grzechotka a ja ci mogę z czystym sumieniem polecić rossmannowe :tak:
my obecnie kupujemy rozm. 5 (choć są ciut za wysokie ;-)) w granatowym opakowaniu z serii baby dream. są bardzo chłonne! kinia ani razu pupy nie miała odparzonej
w paczce 44 szt. za 29,99 zł (w promocji za 27,99 zł ;-))

My jak ostatnio byliśmy w Auchan to nie było Pampersów naszego rozmiaru czyli 5 więc wzięłam Huggies. Fakt tańsze i nie narzekam choć jak zasika to taki sztywnawy się robi. Wolę Pampersa ale cóż. Trochę kosztują, a u nas też koło 5-6 sztuk idzie dzienie ;-) No i następnym razem muszę 6 wziąć :tak: bo te krótkie troszkę są. ;-):-)

A płyn Ziaji widziałam ale nie używałam. Mamy żółtą miskę więc pewnie efektu nie będzie za bardzo... ;-):tak:

reklama
ale dziewczynki nam chodzi o pieluchomajtki a nie pampersy :)
Grzechotka a one z seri baby drem i naprawde fajne 20szt 22zł no i niema problemy z rzepami:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry