reklama

pielęgnacja naszych maluszków

reklama
My jedziemy na pampersach lub huggies. Po tych drugich nic się nie robi, więc kupuję zamiennie - w zależności na które jest promocja:-):-)
Wczoraj patrzyłam na te rosmanowskie, ale cena taka jak pampersów czy huggies, więc się nie skusiłam.
Co do tego płynu koloryzującego ziaji. To mieliśmy go i jest super. Wodę barwi, ale trzeba go sporo wlać, w tedy jest piany full.

Weroniczka sol??? nie wiedzialam ze mozna dziecko w niej kapac??

A ta Ziajka to rzeczywiscie barwi ale trzeba duzo wlac a wtedy jest mnostwo piany :-)

Jutrzenka a dlaczego nie? Moi rodzice nas kąpali w niej a ja teraz moje dzieci w niej myję. Oczywiście czasami:tak::tak::tak: w ramach atrakcji:tak::tak: I nic chłopakom nie jest po niej:tak::tak::tak::tak::tak:

ja pamietam to samo co ty weroniczka :) tez uwielbialam kapiele w soli tylko ze kiedys byla naturalna a pozniej jak zaczeli dodawac barwniki i inne cud to niestety do dzis dostaje uczulenia :(

reklama
Weroniczka ja tez pamietam ze sie kapalam w soli ale jakos mi nie przyszlo do glowy ze to juz mozna dzieciaci, jakos w sumie ja nie zwracam uwagi na sole w sklepie bo teraz tych plynow tyle jest.

Ale moze i ja wyprobuje :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry