• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pielęgnacja naszych maluszków

reklama
My jedziemy na pampersach lub huggies. Po tych drugich nic się nie robi, więc kupuję zamiennie - w zależności na które jest promocja:-):-)
Wczoraj patrzyłam na te rosmanowskie, ale cena taka jak pampersów czy huggies, więc się nie skusiłam.
Co do tego płynu koloryzującego ziaji. To mieliśmy go i jest super. Wodę barwi, ale trzeba go sporo wlać, w tedy jest piany full.

Weroniczka sol??? nie wiedzialam ze mozna dziecko w niej kapac??

A ta Ziajka to rzeczywiscie barwi ale trzeba duzo wlac a wtedy jest mnostwo piany :-)

Jutrzenka a dlaczego nie? Moi rodzice nas kąpali w niej a ja teraz moje dzieci w niej myję. Oczywiście czasami:tak::tak::tak: w ramach atrakcji:tak::tak: I nic chłopakom nie jest po niej:tak::tak::tak::tak::tak:

ja pamietam to samo co ty weroniczka :) tez uwielbialam kapiele w soli tylko ze kiedys byla naturalna a pozniej jak zaczeli dodawac barwniki i inne cud to niestety do dzis dostaje uczulenia :(

reklama
Weroniczka ja tez pamietam ze sie kapalam w soli ale jakos mi nie przyszlo do glowy ze to juz mozna dzieciaci, jakos w sumie ja nie zwracam uwagi na sole w sklepie bo teraz tych plynow tyle jest.

Ale moze i ja wyprobuje :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry