• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pielęgnacja Naszych Skarbeczków

U nas tez masa śliny i ładowanie łapek do buzi. Gryzaki juz tez są w ruchu, coraz sprawniejsze ma Doroka rączki w w buzi zczna ladowac wszysto. A dookoła buzi czerwone placki pewn od śliny. Smarujem kremem natłuszczajacym bo w taki mroz na dworze to obszczypie moment.

reklama
elaine76 - aż sobie sprawdziłam na allegro i rzeczywiście jest, nawet w niezłej cenie :) w sumie taniej niż w aptekach :) Muszę zastanowić się nad hurtowym zakupem na allegro, bo wydajemy na Cetaphil (ale nie krem tylko emulsję) wielkie pieniadze - nie używamy chusteczek do pupci, tylko myjemy pod bieżącą wodą + odrobina Cetaphilu.. No i w ten sposób na samego Tymonka przez 3 miesiące Jego życia zużylismy już 3 opakowania po 500ml :tak:

Klaudynko- to ja własnie zamawiam Emolium na allegro hurtem, bo w aptece to cena na szt większa o jakieś 10-13 zł....:wściekła/y:. Więc nawet z kosztem przesyłki taniej mi wychodzi internetowym zakupem:tak:

Polecam tę aptekę, zamawia sie przez neta i można odebrać w wybranej aptece w mieście- odpadają koszty przesyłki www.doz.pl, i np. ostatnio za Oilatum 500 ml płaciłam 54 zł- w tej samej aptece gdzie odbierałam to koszt 69 zł:szok:

Dziewczyny poradźcie- otóż po ostatnich mroźnych spacerkach Gabrysia ma wieczokiem czerwone, dość szorstkie policzki, które rano ładnie bledną może polecicie jakiś dobry krem na zimę natłuszczający- mam teraz Mustelę ale jest raczej za słaba...

Dziewczyny poradźcie- otóż po ostatnich mroźnych spacerkach Gabrysia ma wieczokiem czerwone, dość szorstkie policzki, które rano ładnie bledną może polecicie jakiś dobry krem na zimę natłuszczający- mam teraz Mustelę ale jest raczej za słaba...
kilka stron wstecz porusany byl ten temat!!

Dziwczyny pisaly glownie o takich kremach jak -Nivea i Bambino;-):tak:

reklama
Dziewczynki mam pytanko... Czy Wasze maluszki karmione piersią mają zaparcia albo przerwy po3-4 dni między kupkami? Bo mój Tomik ostatnio właśnie tak ma... :-(
I nie wiem co robić, co czasami widzę jak się bidulek męczy i nic, pieluszka tylko zesisiana... Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry