• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Pielęgnacja niemowlaka od A do Z

ja używam niebieskich chusteczek z baby dream, tanio wychodzą właśnie bardzo, a małemu pasują. a smaruje właśnie od czasu do czasu linomagiem albo alantanem, czasem kremem na odparzenia z baby dream a czasem niczym

reklama
Ja używałam chusteczek Pampersa, były super. Teraz używam DADA i są tak samo dobre:) a dużo tańsze. Pupę smaruję tylko po kąpieli Linomagiem. Żadnych odparzeń nie ma!

Ja myje pupę przegotowaną wodą i za każdym razem smaruje linomagiem zielonym lub bepanthenem (nie pamiętam jak się pisze:() lub Nivea przeciwko odparzeniom. Nie używam żadnych chusteczek nawilżających - bo się boję - Zuzia po każdych ma krostki i po pampersach, huggisach, tych z rosmanna i z biedronki :(.

tak tak DADA niebieskie wg mnie sa najlepsze a miałam juz chyba prawie wszystkie jakie sa na rynku. Fioletowe dada były tak mokre ze jeszcze musiałam przeleciec dupsko zwkła chusteczka bo była mokra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry