Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Ja na razie sie wstrzymuję, wyjmę ją z wózka dopiero na wiosne, na razie jeszcze chodzi niepewnie więc niech siedzi w wózku, a na wiosne już inne buciczki będą potrzebne.
Nam rehabilitant powiedział że dobrze żeby mała chodziła po domku w takich bucikach z usztywnioną piętką i właśnie w takich chodzi (muszę je pokazać lekarce czy są na pewno dobre) ale to dlatego że ona miała problemy z tym napięciem mięśniowym.Wszystkie niedobory witaminowe, brak minerałów odłożą się właśnie w stopach i spowodują ich deformacje .:-(

, nie wiedziałam!!!!uuuuuuuuuuuu, nie wiedziałam!!!!

;-). Ale wszystkie gotowe dania dla dzieci są tak nafaszerowane witaminami, że niedobór chyba dzieciaczkom nie grozi;-)
.Ale wszystkie gotowe dania dla dzieci są tak nafaszerowane witaminami, że niedobór chyba dzieciaczkom nie grozi;-).

ciekawe co mi jutro powie lekarka, może wejdę też na chwilę do rehabilitanta (chyba że lekarka zleci jakieś ćwiczonka to wtedy będę musiała do niego wejść). Karolinka nie chodzi stale w tych bucikach, ale większość czasu tak. Ja mam takie informacje że póki dziecko dobrze nie chodzi to powinno właśnie takie buciki mieć, bo one pomagają m.in. utrzymać mu równowagę, a potem jak już dobrze chodzi to dobrze jak jest boso, bo to najzdrowsze. Ty masz z pewnością rację, bo chodzisz do wielu specjalistów, muszę jutro z lekarką o tym pogadać, może też wybierzemy się do ortopedy.
to już leciało dość dawno i nie pamiętam
W każdym razie w przypadku Karolinki zalecana jest usztywniona piętka.