reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też czuję nóżkę bardzo z boku. Najfajniejsze uczucie jest wtedy jak mała się przeciąga. Z jednej strony wystaje duża kula (pupcia) a z drugiej bokiem wychodzi nóżka. Widać wtedy że już nie jest taka mała jakby się wydawało.

reklama
Widze że każdej z nas się podobają kopniaki czy rozpychanki w brzuszku.Moja dzidzia to najczęściej wieczorkiem się rozpycha po całym brzuszku.A wczoraj jak mój tata puszczał melodyjki do telefonu to dzidzi się jedna spodobała i tańcował cały brzucholek.

A mój brzdąc odkrył dziś w nocy żeberka mamusi. Od rana ma zabawę. Szkoda, że tylko ona, bo jak mi czasami przyłoży to aż mi się słabo robi.

Ponoc 36 tydzien jest pod tym wzgledem najgorzy bo dno macicy jest najwyzej i przylega do zeber. A potem zaczyna sie obnizac.

moj bobas lezy glowka do dolu:)
tez super czuc pupcie ale po zeberkach jeszzce nie dostaje hehe jeszcze nie odkrylo tej zabawki;)

Magdalena, w poniedziałek na wizycie lekarz oglądając i badając mój brzuch stwierdził, że mi już się dno macicy obniżyło i zegnając się ze mną powiedział "jak pani doczeka to widzimy się za miesiąc" - miesiąc może jeszcze doczekam (oby) ale do kwietnia to wątpię.
Zresztą nawet Wojtek zaczął mieć już stresa i jak się patrzy na brzusio to mówi, że się strasznie opuścił i boi się, że urodzę wcześniej.

dori hehe faktycznie jak juz brzus ci opadl to powaznie sie zaczyna robic:):) tylko przed wyjazdem do szpitala ewjdz na forum i sie pochwal JADE:):):) hehe

Na pewno napisze tylko aby nie za szybko to nastąpiło. Niech sobie malutka jeszcze trochę posiedzi u mamusi.

Dori no właśnie niech dzidzia się jeszcze nie śpieszy, zostało troche czasu

dziewczyny czy czasami boli Was brzuch??

reklama
Ja zauważyłam, ze wogóle mam jakoś nisko ten mój wielki brzuch. Ale lekarz nigdy nic nie mówił, po badaniu ginekologicznym zawsze było super. Dziś ide do lekarza to znowu sterroryzuję go pytaniami.

Co do bólów brzucha, to na razie nie wystepują. Ale moze to mieć coś wspólnego ze skracaniem szyjki. Dlatego Ewo musisz byc czujna. Jak co to dzwoń do lekarza i to skonsultuj.

Nasz mały człowiek dzisiaj dał mi pospać do 12, juz dawno tak długo nie spałam. Od wczoraj od 22 (byłam przeokropicznie, smacznie zmęczona-przetuptałam wczoraj z 5 kilomertów i szkoła rodzenia wieczorem)

Ja też maleństwu mowię, ze mamusia i tatuś chcą Go zobaczyć, ale w swoim czasie. Musimy być czujne, bo te nasze "małe urwisze" jeszcze nie wiedzą, ze tak dobrze jak w brzuchu, to juz nie będą mieć:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry