reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Ja tylko czuję ruchy za dnia, a w nocy to śpię jak suseł hehehehe. Ale Hania znwu leniwa się zrobiła i tylko raz po raz nogą fiknie;-)

Moja OLIWCIA wieczorem wczoraj sie ozywila i dzis tez podkopuje mnie ale raz bardziej jest dzis aktywna a raz mniej :-)
Dzis jak jechalam do lekarza jak siedzialam w busie to mnie kilka razy kopla i jak lekarka mnie sluchala moje pluca hehe to ona dala mi ze 2 KOPNIACZKI :-)fajne to tak poczuc nie tylko w domu heheheh

KAKA czyli rozumiem ze masz tak ze cie puknie np 2 czy 3 razy i pozniej jakis czas spokoj ?????????????? ja tez tak miewam :-) ale cale szczescie ze wogole kopia :-)

Moja DZIEWCZYNKA dzis jest bardziej aktywna i mnie to pociesza mama sie troche lepiej czuje wiec i coreczka tez :-)
Ona co chwile mnie dzis kopie :-) Nawet moj M dzis pierwszy raz poczul 3 kopniaczki :-)

reklama
U mnie też podobnie jak u Ciebie Kaka dziecko czasem kopnie raz czy dwa potem nic a czasem znów często czuję ale niezbyt mocne kopniaki tylko takie wiercenie się w moim brzuchu, ale ja z niecierpliwością czekam na każdy jeden sygnał od dziecka, bo czuję się wtedy spokojniejsza i wiem, że jest dobrze.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Do góry