Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja na szczęście dopiero jednego guza se nabiła,ale wielkiego jak śliwka węgierka
a ewa non stop se coś nabijała,ale można się przyzwyczaić,tylko z ewą jakoś bardziej jak z jajem się obchodziłam...najlepiej to jest dopiero jak krew się wali... ewa guza se nabije i kit,mimo,że wielki jak piłka,ale jak tylko chociaŻ krople krwi upatrzy swoją of course to tak drze gumę,ż że chyba cały poznań ją słyszy...a z kanapy to Kiniuśka spadła chyba z 4 razy pierwszy\raz był najgorszychociaż po prostu zjechała i siedziała sobie koło wyra i czekała aż ją podniosęteraz wyro obkładam poduchami i jej materac z wyrka kładę)))) a jak ewa mi pierwszy raz spadła a zresztą z ewą było inaczej...w ogóle to pić mi się chce jak cholera macie coś do picia?????????????
U Nas Tragedia Od Kiedy Maly Chodzi Narmalnie Juz Dwa Razy Walnal O Beton "( Raz Czolo Bylo Zmasakrowane W Drugi Raz Pod Okiem Podrachany Straszne I Ostattnio Spadl Na Kafelki Z Progu Jaki Mamy W Domku I Ma Filoetowa Sliwke Na Czole
A Ja Myslalam Ze ...no Bedzie Lepiej Jak Zacznie Biiegac Heh Marzenia
moja dziunia tez ostatnio wywrotki robi,czasami to juz wymiekam,i zawsze jakos tak fatalnie ta tyl glowy upada,kurcze zaczynam sie martwic aby nic sie tam nie porobilo:-(
Weronika w środę miała też nieprzyjemną przygodę = wracam z pracy a ona zapłakana, opiekunka mówi że obudziła się z płaczem, ma tak czasami. gadamy sobie, patrzę a tu nosek coraz bardziej czerwony. okaało się, że musiała obudzić się w łóżeczku, próbowała usiąść i upadła, walnęła czołem w szczebelki i obtarła nosek :-( aż ma teraz strupki na nim bidulka