reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

Kinia a ja mysle ze to tak jest bo nasze dzieci sa bardzo madre,Klaudia tez jak gryzla np swoje palce to wsadzala je obok zabkow jedynkowych zeby przypadkiem sama sie nie ugryzc ;-)

reklama
W koncu Ania dolacza do grona dzieci posiadajacych zabki.Dzis przebila sie prawa dolna jedynka :-)
Gdyby nie wczorajsza wizyta u lekarza pewnie nie zorientowalabym sie, ze mojemu dziecku zaczynaja sie zabki przebijac bo spi i je normalnie i co chwile rechocze ze smiechu :-) Oby ze wszystkimi zabkami poszlo tak latwo.

Cześć Dziewczyny
jestem tu nowa chociaż mój Szymek też urodził się w maju tego roku. Chciałam Was zapytać ile może trawć z tymi ząbkami? Bo my mamy kłopoty już od 2 miesięcy - co kilka dni gorączka, bóle i brak apetytu, nieprzespane noce. A zęboli jak nie było tak nie ma, chociaż pani doktor już miesiąc temu mówiła że podobno idą. Poradźcie coś, proszę.

U nas niestety jeszcze ząbków nie widać ale to chyba rodzinne u Witorka wyszedł pierwszy w 9 miesiącu a teraz ma rok i 8 miesięcy i 6 zębów i 4 w drodze. Na szczęście idą w miarę gładko;-);-)

reklama
Konradkowi rosnie zab juz osrto,w koncu go widac a wydaj mi sie ze drugi obok tez:-)
Mojego kolegi synek skonczyl rok w listopadzie i ma podobno jeden zabek:szok::szok::szok:a myslalam ze u nas to pozno:-)na pierwszy,ciekawe jak bedzie z reszta:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry