reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

reklama
a Matik ciągle szczerbaty :) niby objawy, które powinny towarzyszyć ząbkom pojawiają sie tzn. brak apetytu, rzadkie kupki...ale trwa to dwa trzy dni i wszystko wraca do normy a zębow jak nie było tak nie ma :(

anusia u nas tez to trwalo dlugo,chyba zaczal jak mial 3 mies i dopiero mu wyszedl 3tyg temu pierwszy a teraz sie pojawia wolnymi krokami drugi:-D:-D:-D
Dzis odwiedzila mnie kolezanka i tak do niej mowie;ze podoba mi sie ta bezzebna buzia pozniej to dziecko wygladac juz bedzie tak doroslej z zabkami i zanim sie obejzymy juz ich nie bedzie w domu:sorry::sorry:och bossshhh ja mojego przywiaze:-D:-D ZAWSZE BEDZIE ZE MNA BEZZEBNA BUZIA:-D:-D

Doświadczone dziewczyny w ząbkowaniu mam pytanie. czy jak już jest widać białe kropki na dziąsełkacvh to daleko jeszcze do wyrznięcia się ząbków ?? Mała jest tak marudna że mam nadzieję że to wina ząbków a nie jej charakteru:tak:

Dziubek do wrosniecia calkowitego zabka minie z miesiac .U moich dziewczynek dzien dwa sie przebijaly na zwenatrz.
No i wlasnie dzis zobaczylam kolejny juz przebity czyli 8 zabek :-)

My się doczekałyśmy prawej jedynki dolnej 25 grudnia, a lewej dolnej 29 grudnia, teraz zaczyna się marudzenie z powodu górnych jedynek, dziąsła są już strasznie twarde, więc znów pewnie jakiś miesiąc mordęgi :baffled:...Ami jest tak zafascynowana swoim nowym "nabytkiem" w buzi, że non stop sprawdza językiem co ma w buzi bawiąc się przy tym świetnie :-D:-D:-D

reklama
Tak pisze o tych zebach na ogólnym a jeszcze sie nie pochwaliłam sie ze wreszcie od poprzedniej niedzieli mamy zabka. Wiec opuszczamy grono bezzebnych i dalej walczymy:tak: No właśnie on tak pomału idzie Przez cały czas bedzie ja bolało? i przy nastepnych widze tez Jeju:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry