reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

Zuzia ma 9 ząbków i idą następne czwóreczki. Po tym jak wyszły 1 i 2 było ponad 3 miesiące spokoju. A wczoraj pojawiła się pierwsza górna czwóreczka:-):-)
Witaj,chyba sie nie znamy? Zapraszamy Cie na watek glowny majoweczek :tak::-)

Mini z podwyzszona temeratura to wogole nie ma co isc do lekarza i tam zlapac jakies chorobstwo,chyba ze po 3 dniach wysokiej goraczki ponad 38' to wtedy tak,warto pokazac dziecko zeby sprawdzic czy jakas choroba sie nie rozwija.Ale zawsze jesli chcesz byc spokojniejsza przeciez mozesz isc...

reklama
mojemu Szymonkowi chyba idzie dolna dwójka, bo robi mu się powoli dziurka i miał wczoraj podwyższoną temp. Mam nadzieję, że to od ząbka a nie od czegoś innego... oby...

Ja dobrze wiecie moja Klaudia nie ma jeszcze ząbków o doktórka powiedziała dzisiaj, że mamy poczekac jeszcze miesiąc i jak nadal nic nie będzie to dostaniemy skierowanie do stomatologa na prześwietlenie.

Panistepelek na każde dziecko przyjdzie czas.

Ja też czekałam, aż pare dni przed roczkiem wyszła prawa dolna jedynka. Teraz jest też już druga i lewa dwójka górna, a prawa się przebije lada dzień. Dodatkowo ida jedynki górne i dwójki dolne. Jej buziaki nei sa już takie słodkie, bo już pare razy zdążyła mnie dziabnąć, raz aż do krwi:sorry:

Ja dobrze wiecie moja Klaudia nie ma jeszcze ząbków o doktórka powiedziała dzisiaj, że mamy poczekac jeszcze miesiąc i jak nadal nic nie będzie to dostaniemy skierowanie do stomatologa na prześwietlenie.
Nie martw sie na zapas. Corka mojej kuzynki miał pierwsze ząbki gdy skończyła 14 misięcy i w ciągu 2 tyg miała 10 zębów:-D:-DSzok!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry