• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

9584.3.jpg

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x600, 108KB).
Christmas_Decoration.jpg

reklama
Pięknie macie przystrojone mieszkanka :tak: Wybaczcie mi, ale nie mam kiedy nawet zrobić zdjęć naszym wystrojom, a już o wrzuceniu ich na BB nie myślę :no::zawstydzona/y::-(
Dziś mam urlop i ogromne ilości pracy w domu. Na dodatek wstałam z migreną i do 12 mnie łupalo w czaszce :eek::wściekła/y: Ale teraz luzik. Jedno ciasto mam już upieczone, jeszcze tylko zostało mi drugie, ugotować barszczyk i posprzątać mieszkanie. Acha, no i wyprasować rzeczy :crazy:
A jutro znowu do pracy :crazy::wściekła/y:

Roxeen, dziwna sprawa z tym ciśnieniem :eek: Ale życzę wam byście dotrwali do 2010 r. i najlepiej do terminu - Borysek wtedy jeszcze trochę przytyje :-D

yvql54f4.png

[FONT=&quot]
[/FONT]
Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszych wiary,
pragnę złożyć Ci życzenia,
z dniem Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
która wschodzi tuż po zmroku,
da Ci szczęście i pomyślność,
w nadchodzącym
Nowym Roku.

Życzą

Witek i Monika

Wesołych Świąt kochane pilanki, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze :-) bezpiecznych podróży i powrotów :tak: no i żadnych niepożądanych porodów :-D
christmastree8.jpg

do "po świętach" dziewczyny :-)

Witajcie kochane.

Trochę AWs zaniedbałam i o wybaczenie proszę;-)

Od wtorku mam wolne. Pierwsze co to wydelegowałam młodą do babci (na początku nie chciałam, potem miałam wyrzuty sumiena z tego powodu, a na koncu cieszyłam się, ze tak wyszło). Pospałam sobie do 9tej jak juz nie pamietam kiedy:-D. Zaliczyłam fryzjera, Rossmana, lupek - musiałam sobie spodnie kupic bo mi moje z dupska lecą:-D:tak::-D. Ok 13stej byłam u mamy ale młoda spała, a jak sie obudziła poszłysmy na dsneczki. Była fajnie tylko sie deszcz rospadał, a młodej banan z buźki nie schodził.
W środę ostatnie zakupy żwynosciowe, gotowanie i ostatnie porzadki, kolejna wyprawa na saneczki a po 16stej pojechałam do siostry bo M musiał iść do pracy:crazy: I się zaskoczyłam bo przed 18sta telefon od szefa, czy może mnie odwiedzic (mieszka prawie 100km ode mnie). No wiec powiedziałam, ze nie ma mnie w domu, podałam adres i w sumie wpadł na kawke. Dzieciaki (zaskoczył sie ze jest ich więcej ale stanął na wysokosci zadania) dostały słodycze a ja na koniec wizyty 200 zł, co mnie baaaardzo ucieszyło:tak:. Powiedzieliśmy dzieciakom, ze ten pan jest pomocnikiem Mikołaja i chodziły jak "zegareczki":cool2:. A mój szef ładnie gral swoją rolę hihi Tak go chwale, bo mam młodego szefa (22lata) i nie każdy w jeg wieku ma podejście do dzieci i potrafi sie zachować w kazdej stuacji.
W wigilię od rana mieliśmy gości. hanka dostała od chrzestnych kjlocki Wadera. Po południu pojechaliśmy do teściowej. Na Wigili masa ludzi ok 40stu heheheh. Był Gwaizdor. Hania bardzo zadowolona z prezentów, ale na widok obego pana (tatusia) w czerwieni zanosiła sie płaczem A ja się musiałam tłumaczyś Gwiazorkowi, czemu tyle marudzę mężowi....
Wczoraj byliśmy u rodziców na obiedzie i hanka znalazłam saneczki pod choinką;-)
A dzisiaj słodkie lenistwo. Za chwile idziemy do koscioła i obejrzeć żywa szopkę.

A co tu taka cisza po świąteczna:szok::szok::szok::szok::szok:
Jak tam po świętach a jak przed Sylwestrem:-p:-p:-p Jakie macie plany??? w domkach ze znajomymi czy może gdzieś balujecie:-p:-p:-p My w tym roku balujemy, trzeba sie oderwać od dzieci choć w jedną noc w tym roku:-D:-D:-D

Witam wszystkie Dziewczyny po Świętach i przed Sylwestrem !!!!

Ja całe Swięta przechorowałam, gdzieś mnie przewiało. Jednak nie przeszkadzało to w tym, że się obżerałam nieco i dieta poszła w las. Teraz od nowa czas zacząć :no::no::no:

Dziś i jutro lekkie porządki i trochę jedzenia robimy, jutro przyjeżdzają znajomi z dziećmi i bedziemy balować :tak::tak::tak:

Może za rok wybierzemy się z Mężem sam na sam gdzieś!!! Ojjjj dawno już nie byliśmy sami..... echhh

Może wpadnę jeszcze poczytać (choć cisza tu ostatnio) a jak nie to
chciałabym życzyć wszystkim udanej, wspaniałej i zwariowanej zabawy i Szczęśliwego nowego Roku!!!!

2372.jpg

reklama
Już po świętach,
stary rok się kończy
jego blask już mija
Nowy 2009 do brzegu dobija...

Życzę by był piękny
lepszy od starego
a tobie
przyniósł coś szczególnego...

samej serdeczności
i samej miłości