• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Bredzelek ale slodziak mały jeszcze troche i sie puści na dwóch:tak::tak:

Monika ehhh zawsze sie znajdą tacy co im sie nudzi:sorry::sorry: i zdrówka co by z tego stanu podgoraczkowego nic sie nie wykluło:no::no:

Kaka jeszcze raz powtórzę zazdroszcze tej żywej choineczki:tak::tak:

No to chyba po świetach założyły tą grupe:tak::tak: no chyba ze któraś ma wcześniej czas to niech zakłada;-);-)

A to moje świąteczne dekoracje:-p:-p:-p i moje maluszki na naszym pilskim śniegu
No kolezanki a gdzie wasze zdjecia???

Ostatnia edycja:
Czarna, mam takie same naklejki na szyby :-D My dopiero dziś kupiliśmy żywą choinkę (pozazdrościłam Kaka :zawstydzona/y::-p) i po obiadku będziemy ją ubierać. Jak już całkiem wszystko będzie przygotowane to dopiero wtedy porobię zdjęcia :tak:

Hello wszystkim Śnieżynkom:-D:-D:-D:-D

sliczne macie dekoracje. Ja narazie sprzątam pełną parą. Prezenty popakowane. Jeszcze choinkę muszę kupić i ubrać.

Mój Mały faktycznie będzie demolował choinkę coś czuję!!! Może postawię ją gdzieś wyżej:tak::tak::tak:

A tu trochę mojego mieszkanka

Kawałek kuchni

k1.jpg

k2.jpg

Kawałek naszego pokoju

s1.jpg

s3.jpg

s4.jpg

Ostatnia edycja:
Czarna,Kaka,Brendzelek - Macie naprawde pieknie przystrojone mieszkania! ... kurcze tylko pozazdroscic! Ja nie mam nawet choinki... :cool:

Bredzelek - Synek uroczy! Buzka jaka sliczna... juz sie nie moge doczekac kiedy moj bedzie wstawal... a swoja droga, snilo mi sie to dzis :szok:

Bredzelek ale super uwielbiam wszelkie dekoracje:tak::tak::tak: widać i czuć ten klimat i nastrój swiateczny:tak::tak:

Asheara do swiat jeszcze kilka dni więc masz czas na choineczke:tak::tak:
Dawaj fotki maluszka!!!

Ale dziś w Pile śliczniutko. Biało ciepło nic tylko spacerować, spacerować i delektować się tym :cool2::cool2:

Witam

U nas choinka już ubrana!!!

chhhh.jpg

Jeszcze ostatnie porządki i jutro będziemy jechać 180 km:tak::tak::tak:
Cieszymy się i mam nadzieję że na drogach nie będzie lodowej masakry:no::no::no:

Pozdrawiam świątecznie

Witam Was Kobitki!!!

Dawno się nie odzywałam - wybaczcie :sorry:

Fakt pogoda cudowna - za oknami biało i mróz - uwielbiam taką zime i nawet -17 stopni mnie nie przerażą :cool2::cool2:

Wypadało by napisac co u mnie mojego małego faceta w bebzolku.

Jest ok - maly sobie wolno ale rosnie - w czwartek w ub tygodniu mial ok 1700gram a wiec przybylo mu 0,5kg od ostatniej wizyty.
Ułożenie miednicowe, rozwarcia, skracania, miekkiej szyjki brak.
Gin od razu mi powiedział ze jak nie chce miec umawianej suchej CC to mam od 30 grudnia uprawiac intensywne biegi po schodach i duuuzo sexu :laugh2::laugh2:

No ale wyobraźcie sobie też ze przyplątało mi sie skaczące ciśnienie!!!
Poczatkowo wszystko wskazywało na zatrucie ciazowe - ogromniaste cisnienie które wzieło się nagle z kosmosu, opuchnieta twarz, rece, nogi i to rano jak wstaje też..ale wczoraj odebralam wyniki badań i to na całe szczescie NIE TO!!! nie ma białka w moczu ufff :tak:

Ciśnienie mialam chwilami zabujcze od porannego 100/47 potrafiło po 2h nic nie robienia podskoczyc do 160/105 :szok:

biore Ispotin i wiksza dawke magnezu i powiem Wam ze choc skacze sobie nadal to to nie sa takie drastyczne skoki!!!

3majcie za nas kciuki zebysmy do 30 grudnia dochodzili w dwupaku bo ja nie chce w tym roku się rozpakować!!! :no::no:

A wiecie co mnie denerwuje :wściekła/y::wściekła/y:
mój mąż nie pozwala mi jeździć samochodem ... zabierqa autko do pracy i jestem uziemiona :crazy:
sama nie wyjde pieszo nigdzie bo sie stracham -troche slisko...
ale jak bym miała bryke to raz dwa i juz bylabym u jakiejsc kolezanki na herbacie albo u mamci ;-)
a tak gnije w domu i z nudów umieram chwilami ...
ehh troska troską ...

reklama
Roxeen uważaj na siebie, wierzę, że dotrzymacie do 2010:) Oby to nie był 1 stycznia :-D bo Borysek będzie balował na całego!!! A tak serio życzę Ci samego dobrego :tak::tak::tak: WAM znaczy :-):-):-)

Wszystkim Dziewczyno i ich Rodzinom i słodkim Dzieciaczkom życzę spełnienia marzeń i cudownych rodzinnych Świąt:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja jutro rano jadę do Rodziców i bedę dopiero po po po Świętach

Buzianki bałwanki

bon3.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry