• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam i ja was. Zaglądam tylko na moment i nawet nie nadrabiam zaległości. U mnie jest totalny kocioł. Witek od niedzieli ma anginę, w niedzielę i poniedziałek miał ponad 39 st. :szok: Dostał antybiotyk i jest trochę lepiej, zaczyna jeść i ma zaledwie 37,2 st. Ale te dwa dni to non stop leżał :szok: Normalnie nie jak moje dziecko :szok::no: Teraz już szaleje :tak:;-)
Mimo że moje dziecko jest chore to ja muszę chodzić do pracy, ale tatuś ma urlop i jest jeszcze teściowa.
A w pracy jak to zwykle na koniec roku - totalna masakra. Jutro jestem w pracy od 10 do 17, a wieczorem idziemy do znajomych na Sylwka. Wituś zostaje z babcią. Niestety w weekend wszyscy mamy dyżur i w każdej chwili będziemy musieli wrócić do pracy :baffled: A od poniedziałku będzie jeszcze gorzej :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Także wybaczcie mi cioteczki, ale będę tu rzadkim gościem w najbliższym czasie:-( Chlip, chlip.

reklama
szampan.jpg

[video=youtube;6K0L0lrRbRI]http://www.youtube.com/watch?v=6K0L0lrRbRI&feature=related[/video]​

fajerwerki.jpg

Hej cioteczki. My wróciliśmy z imprezy ok 4 :tak: A wstaliśmy o 12 :-D Ale i tak jesteśmy zmęczeni :baffled: Witek ponoć szalał u babci, robił sobie dyskotekę i tańcami wykańczał babcię :-D a o północy podziwiał przez okno z zachwytem sztuczne ognie :-D:-D:-D Normalnie rozrywkowe dziecko mamy :tak::-D Padł dopiero po 1 w nocy ;-)
Dziaj jedziemy po niego, podobno bardzo za nami tęskni :-(
Całe szczęście, że Wituś ma się lepiej i udało nam się trafić do lekarza na początku anginy, a nie jak się znacznie rozwinie.

Roxeen zostało już raptem dwa tygodnie :szok: Minie to jak z bicza strzelił :tak:;-):-D

Wszystkim życzę szczęśliwego i zdrowego Nowego Roku.

Ciekawe jak sie ma Roxeen??

Żyje i ma się całkiem całkiem :tak:

nie zaglądałam tu ostatnio bo taki czas był - wiecie rodzinka sie zjechała, troche wolnego czasu to i sie ze znajomymi i u znajomych siedziało :cool2:

słuchajcie no mamy 2010 rok juz nie :baffled: a wiec oficjalnei mogę już rodzić :szok::szok::szok::szok:

BOJAM SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale powiem Wam pare newsów :tak:

Borysek z małego zrobił się dużym dzidziołem 3500 waga z ostatniego usg :szok::szok:

W dodatku wywinął taki numer ze się fiknął w srode na badaniu u gina - bylismy w szoku :szok::szok:
Ale dziś znów się fiknął i znów mam głowe pod ząłądkiem
nie wiem co to dziecko sobie wyobraża no :cool2:

ale serio - jestem tego pewna że sie znów obrócił tak jak wyraźnie w srode widziałam jak się obraca głową na dół...
mialam twardą głowe nisko nisko i dostawałam kopniaki w żeberka przez ostatnie dni,
a dziś siedząc u tesciówi ogladając film zaczął tak okropnie dokazywać że az film został zatrzymany i 6 osob ogladało jego wygibasy ...
efekt wygibasów taki ze coś mnie kopie tam na dole, tam mam tez miekko a pod mostkiem mam wielką twardą kulę której sie czka cały czas i wróciła mi koleżanka zgaga...:sorry2:

Ginu zasugerował mi w czwartek żebym się zgłosiła do niego na dyżur 4 stycznia do hospital - bo niepokoi go to że spuchnięta jak balonik jestem i te moje skoki ciśnienia ( białka w moczu nie mam wiec to nie zatrucie...)
w sumie to powiedział ze moge spróbować rodzić normalnie ..po czym dodał ze on się o mnei boi - hemoglobina skrajnie niska i to cisnienie
ehh nie wiem dziewczyny co mnie tak naprawde czeka
i bojam się strasznie :szok::szok::szok:

Witam Dziewczyny

Serdecznie pozdrawiam w tym nowym 2010 roku. Ja mam jeszcze gości, więc narazie czasu brak :tak::tak:

roxeen trzymam kciuki za Ciebie i wierzę że Dzidzia tak się ułoży że Mama będzie zadowolona:-D:-D

reklama
Roxeen, Borysek pewnie jeszcze parę razy fiknie koziołka :tak: Tak już mają chłopcy-styczniaki :-D:-D:-D Oficjalnie możesz rodzić, tylko po co już. Poczekaj jeszcze troszkę. Borysek bardziej się utuczy. Zamierzasz iść do tego szpitala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry