• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Oj biedny Mikołajek:-(:-(:-( a nadal gorączkuje????

Ja cały czas szpieguje wieści od Roxeen na styczniówkach:tak::tak: czeka na jutrzejszy dyżur swojego lekarza;-)

Bryyy ale zimno u nas:nerd::nerd::nerd: niech choćby śnieg spadł w takiej ilości aby cieszyc sie tą zimą:cool2::cool2:

reklama
Czekam na wiesci od roxeen.

Zdroweczka dla maluchow.

Poki co nie narzekam na poczatek roku i oby tak dalej. Mąż mnie mile zaskakuje. Waga w dół, życ nie umierac;-)

Dziewczyny pilanie potzrebuję namiary na dr Mirosławę pawłowską - Kaletkę, telefon, godz przyjęć i dni oraz czy trzeba się zapisywać , no i adres i jeśli któras z was wie ile bierze :)
Muszę koniecznie się zapisać a czas nagli i nigdzie nie mogę informacji takowych znaleźć.

Czarna, Mikuś ma jednak anginę ropną - dostaje od wczoraj antybiotyk w zastrzykach, biedny jest okrutnie, a temperatura po podaniu antybiotyku spada a potem znów narasta.... strasznie mi go szkoda...

Kaka, pozazdrościć miłych niespodzianek ze strony męża - faktycznie, oby tak dalej! :tak:

Trzymam kciuki za Roxeen, żeby szybko się wszystko rozwiązało - spróbuję dziś do niej zadzwonić może...

czarna dziękuję za telefon, niestety nikt nie odbiera i wpadam w panikę bo nie wiem czy moge jechać z marszu i kiedy ona przyjmuje bo tez nie mogę znaleźć :(

Gaja, przyjęcia są (tak mi się wydaje) w poniedziałki, środy i piątki (a może czwartki??) od 16 do 18 - mój syn chodzi tuż obok do przedszkola i czasem przechodzę obok bloku, w którym jest gabinet. Dziś sprawdzę i napiszę w tym wątku, a Ty próbuj dzwonić co jakiś czas (nie wiem czy to tel. do domu czy do gabinetu, ale nie podejrzewam, żeby poza godzinami przyjęć pani dr siedziała w domu, więc nie denerwuj się). Wczoraj w gabinecie paliło się światło (on jest na parterze, przechodziłam obok chodnikiem), więc pewnie pani dr nie jest na urlopie ;-)
Skoro jest to dla Ciebie pilne, a np. okazałoby się, że przyjmuje w czwartki czyli dziś, to jak chcesz to wyślij mi na PW swój nr komórki, to puszczę Ci info jak pójdę po małego do przedszkola i będziesz mogła od razu podjechać.

Olu byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna :)
Jestem z Trzcianki dlatego nie mam jak osobiście tego sprawdzić - niestety.
Już piszę na PW telefon, proszę sprawdź czy nr telefonu się zgadza :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry