rox
ruda zołza
Roxeen, Borysek pewnie jeszcze parę razy fiknie koziołkaTak już mają chłopcy-styczniaki
Oficjalnie możesz rodzić, tylko po co już. Poczekaj jeszcze troszkę. Borysek bardziej się utuczy. Zamierzasz iść do tego szpitala?
No ja dziękuje!!! Jeszcze bardziej go tuczyć

ja nie chce 4 kg gzuba rodzić

no bo jak ???? aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A czy sie zgłosze hmmm - jak mi sie ciśnienie uspokoi to nie..ale jakoś kiepsko z nim dziś - szaleje ;/ ja się czuje przez to średnio dobrze :-(
Tak już mają chłopcy-styczniaki 
, a lezenie na bokach mi sie znudziło...zreszta kazali mi spac zdaje sie na lewym boku zeby sie dzidziolk obrócil. I mąż mnie neistety pilnował i przekładał w nocy na lewy bok za co czasem chcialzerze udusić
A to ciśnienie mocno ci skacze? Masz je za duże czy za niskie? Może wystarczyłoby byś położyła się w domu zamiast kłaść się do szpitala. Najbardziej chcialam uniknąć właśnie tego bezczynnego leżenia w szpitalu.
Często brakowało mi powietrza, a boki ciała bolały mnie jak diabli od ciąglego leżenia na nich
Moja bratowa w swoich ciążach też miała problemy z ciśnieniem (skakało do 1000/140) i puchła. A w szpitalu tylko tabletki pod język i leżenie