czarna79
Fanka BB :)
Ty nie myśl o bałwanku tylko zbieraj się na porodówke
Mnie przed wyjsciem na dwór powstrzymuje tylko fakt że do poniedziałku musze oddać dwie prace zaliczeniowe z prehistorii ( o których przypomniało mi sie wczoraj po przjściu ze szpitala)
potwornie trudne do napisania
toatlnie mi się nie chcę ...
ale albo dwie giga prqace albo 25 stycznia egzamin wiec... wole się pomęczyć a bałwanka 'se ulepie' w nastepną zimę chyba...

witamy i zapraszamy do naszego gronawitam forum pilskie:-) jestem na bb już długo a dopiero dziś was odkryłami mam nadzieję zagościć u was na dłużej.Mam na imię Kasia jestem mamą 15 miesięcznej Asi, mieszkam w Wałczu a pracuję w Pile.Z wykształcenia jestem mgr pielęgniarstwa, studia kończyłam na AM w Szczecinie gdzie z reszta do niedawna mieszkałam.Teraz wróciłam w rodzinne strony pozdrawiam was serdecznie

ooo pojawiła sie zgubaU nas jakoś leci, ja wróciłam do pracy, Andrzej w przedszkolu, Gaba z nianią. Nadal karmię piersią.... Gaba zaczyna wstawać przy meblach więc nie mogę jej spuszczać z oka ani na chwilkę, siada, raczkuje, normalnie perpetum mobile :-)

Brawa dla malutkeij za postępy

A gdzie jest NEMOWituś ma w piątek 3 Urodzinki, a ja nawet nie mam kiedy przygotować mu przyjęcia. Za to w piątek oboje z mężem bierzemy urlop i cały dzień będziemy spędzać na zabawach z synkiemWybieramy się do NEMO. Podobno fajnie tam jest. Byłyście tam może?
Ale mamy Piłę zasypaną, prawda? Mieliśmy dziś problem by ruszyć autem z parkingu, bo z każdej strony zaspyAle w końcu udało się i pojechaliśmy na zakupy do PEPCO obkupić Witka na następny sezon ;-) Mają wyprzedaże i za niskie pieniądze można kupić ubranka dla maluchów
![]()

i co to jest

I dzięki za cynk o PEPCO

Ależ u nas pięknie ,ale sniegu już wystarczy tylko niech trochę zwilgotnieje bo nadal marze o bałwanku

i mam nadzieję zagościć u was na dłużej.Mam na imię Kasia jestem mamą 15 miesięcznej Asi, mieszkam w Wałczu a pracuję w Pile.Z wykształcenia jestem mgr pielęgniarstwa, studia kończyłam na AM w Szczecinie gdzie z reszta do niedawna mieszkałam.Teraz wróciłam w rodzinne strony pozdrawiam was serdecznie