• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Mnie przed wyjsciem na dwór powstrzymuje tylko fakt że do poniedziałku musze oddać dwie prace zaliczeniowe z prehistorii ( o których przypomniało mi sie wczoraj po przjściu ze szpitala :szok::szok::szok:)
potwornie trudne do napisania
toatlnie mi się nie chcę ...
ale albo dwie giga prqace albo 25 stycznia egzamin wiec... wole się pomęczyć a bałwanka 'se ulepie' w nastepną zimę chyba...
Ty nie myśl o bałwanku tylko zbieraj się na porodówke:-p:-p:-p
witam forum pilskie:-) jestem na bb już długo a dopiero dziś was odkryłam:zawstydzona/y: i mam nadzieję zagościć u was na dłużej.Mam na imię Kasia jestem mamą 15 miesięcznej Asi, mieszkam w Wałczu a pracuję w Pile.Z wykształcenia jestem mgr pielęgniarstwa, studia kończyłam na AM w Szczecinie gdzie z reszta do niedawna mieszkałam.Teraz wróciłam w rodzinne strony pozdrawiam was serdecznie
witamy i zapraszamy do naszego grona:tak::tak:
U nas jakoś leci, ja wróciłam do pracy, Andrzej w przedszkolu, Gaba z nianią. Nadal karmię piersią.... Gaba zaczyna wstawać przy meblach więc nie mogę jej spuszczać z oka ani na chwilkę, siada, raczkuje, normalnie perpetum mobile :-)
ooo pojawiła sie zguba:-p:-p Brawa dla malutkeij za postępy:tak::tak:
Wituś ma w piątek 3 Urodzinki, a ja nawet nie mam kiedy przygotować mu przyjęcia. Za to w piątek oboje z mężem bierzemy urlop i cały dzień będziemy spędzać na zabawach z synkiem :tak: Wybieramy się do NEMO. Podobno fajnie tam jest. Byłyście tam może?

Ale mamy Piłę zasypaną, prawda? Mieliśmy dziś problem by ruszyć autem z parkingu, bo z każdej strony zaspy :szok: Ale w końcu udało się i pojechaliśmy na zakupy do PEPCO obkupić Witka na następny sezon ;-) Mają wyprzedaże i za niskie pieniądze można kupić ubranka dla maluchów :tak:
A gdzie jest NEMO:confused::confused::confused: i co to jest:confused::confused::confused:
I dzięki za cynk o PEPCO:tak::tak::tak:

Ależ u nas pięknie ,ale sniegu już wystarczy tylko niech trochę zwilgotnieje bo nadal marze o bałwanku:-D:-D:-D

reklama
roxanne na moje pielęgniarskie oko to powinno się skończyć cesarką skoro ciśnienie ci skacze tak przy wysiłku a przecież poród to bardzo duży wysiłek i duże obciążenie dla organizmu. W każdym razie życzę pomyślnego i bezbolesnego rozwiązania

monika też tak właśnie pomyślałam, dzięki za miłe przywitanie :-)

kaka widzę,że nasze dzieci z jednego miesiąca i roku jestem październikową mamą 2008 tyle że udzielam się na wrześniówkach bo termin porodu miałam na 22.09:-)

Witajcie Pilanki :-)

Ale śnieg, co? Normalnie wózkiem poruszać się po chodnikach to nie lada wyczyn!!

Kate Bush witaj, super, że do nas dołączyłaś :-)

Monika w Nemo byliśmy, świetnie!! Polecam bo naprawdę świetne miejsce dla dzieci, my też planujemy urządzić tam urodzinki dla Andrzejka

czarna no, zguba się znalazła :-)

roxeen a Ty jeszcze w dwupaku?? Byłam pewna, że sobie zdjęcia Baryska pooglądam.... Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!

A jak że :-D:-D

Dziś nawet tesciowa zażartowała że może ja jak słonica bede 2 lata w ciąży chodzic :baffled::baffled::baffled:

ją ten żart rozśmieszył - mnie średnio ...

roxanne na moje pielęgniarskie oko to powinno się skończyć cesarką skoro ciśnienie ci skacze tak przy wysiłku a przecież poród to bardzo duży wysiłek i duże obciążenie dla organizmu. W każdym razie życzę pomyślnego i bezbolesnego rozwiązania

Witaj Kate !!!

Na moje oko - to się ma jak najszybciej skończyć :-D tzn ze konczenie ma się jak najszybciej zacząć hihii :-D:-D

A to czy pozwola mi SN czy CC juz nie gra dla mnei roli - wiem tylko że nie wymuszali porodu wczesniej bo mój stan się ustabilizował i porodówka przezywała istne oblężenie - dlatego czekają na Naturalny bieg wydarzeń :baffled:

Ale zima świetna nie ??
Wczoraj byłam wieczorem na kuligu :cool:
ja oczywiscie w samochodzie
ale i tak usmiałam się za wszystkie czasy !!!
KOCHAM ZIMĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!

Witam kochane Pilanki i mieszkanki okolic :tak:
Ostatnio mam nawał pracy i dwoje chorych dzieci w domu, co stanowi straszliwe połączenie - muszę pracować w innym pokoju, żeby mnie dzieciaki nie nękały (szczególnie Mikołaj sobie wymyślił, że można spędzić cały dzień na rękach u mamy - ubiegły tydzień tak mu właśnie upłynął), a w owym pokoju nie mam dostępu do sieci (gdy Miki mnie nie widzi, pięknie bawi się z nianią). "Przypadkiem" praca idzie mi tam ze 4-5 razy szybciej niż przy dostępie do sieci, więc może to i lepiej. U nas w domu angina ropna x 2, na szczęście dzieci już w formie, Mikołaj dziś skończył zastrzyki, Maksio cudnie pije antybiotyk w syropku, ja niewyspana, umordowana, ale byle do przodu ;-)
Też proszę o info o Nemo!!

I tak też kończę ten ogólny post, serdecznie pozdrawiając wszystkie wątkowiczki!

Roxeen boziu kiedy ja na kuligu byłam:confused::confused::confused::confused: ale superowo.
Ehhh tak po cichu się zapytam kiedy rodzisz:-p:-p:-p:-D

OlaK ahhh biedni Ci Twoi rycerze:sorry2::sorry2::sorry2: ale najważniejsze że wychodzą na prostą i choróbstwa pokonane;-)

Monika Napisz coś o tym Nemo????????? Moze uda się w końcu na wiosnę jakieś spotkanko:-D:-D:-D

Normlanie co do pogody to cudna!!!!!:tak::tak::tak: ale co do naszych przejsć dla pieszych to PORAŻKA!!!! Normalnie nie ma jak przejść przez ulice z wózkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bynajmniej w moich okolicach:dry::dry::dry: normalnie aż się chyba dzisiaj nowych mięśni dorobiłam:-D:-D:-D

reklama
Roxeen
Ehhh tak po cichu się zapytam kiedy rodzisz:-p:-p:-p:-D

Roxy postanowiła że nie rodzi :-p:-p:-p

A co tam 9 miesięcy wytrzymałam to i kolejne jakoś zniose :-D:-D:-D

A tak serio - wczoraj miałam BIEGUNKĘ jakiej w życiu nie mialam :szok::szok::szok:

Dziś od nocy skurczybyki w częstotliwości 30 później 25 i tak do 15 minut ... trwały ok 1-2 minut ..ale się skończyły :cool2:

mam za to stałe bóle krzyżowe :baffled:które mnie dobijają ...

jutro o 13,45 mam wizytę u Gina - ciekawę czy dotrwam bo an jutro mam tez niby termin porodu :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry