• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
No no nasza styczniówko może organizm już się przygotowuje na ten dzień:))) I czekam na wieści po wizycie!!!!

A Monika znów zapracowana ale ja bedę ponawiac pytanko co to jest Nemo??? gdzie się znajduje???

A Monika znów zapracowana ale ja bedę ponawiac pytanko co to jest Nemo??? gdzie się znajduje???

Pan Google zawsze prawdę Ci powie :tak:

Witamy na naszej stronie

a moje dolegliwości przeszły - o ! od tak !

Co prawda dziś wg 29 sms-ów jakie otrzymałam od rana JUŻ RODZĘ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tam nic nie wiem żebym rodziła :confused::confused:

ZAraz lece do Gina i poprosze go o masaż szyjki hahahaha bo ile można czekać ??!!

Tym bardziej, że w sobotę moj kochany teść wylatuje na dwa miesiace:szok::szok: do Szanghaju (Chiny) i błagalnym wzrokiem prosił mnie żebym sie pospieszyła bo on chce wnuczka poznać ...

roxeen - trzymam za Ciebie kciuki naprawde goraco...
kate - witam...

Nic nie napisze, tylko powiem jedno a wlasciwie.. taka prosba...
Moj P w dalszym ciagu nie ma pracy... robi sie coraz ciezej, wozek sie rozpada -.- zaraz dojdza soczki,obiadki i deserki a ja nie mam pojecia skad na to bedziemy brac pieniadze... gdyby ktoras z Was widziala jakas oferte, slyszala cos prosze o powiadomienie... dodoam ze P ma 19 lat, i nie ma sredniego [robi je aktualnie zaocznie]. z gory dziekuje Wam kobity, i pozdrawiam...

Hello Pilanki:-):-)

Śnieżne zaspy nie pozwalają mi ruszyć z wózkiem na spacer:no:
Powoli szykuję się do zrobienia próbnego torta urodzinowego dla Bobusia:tak::tak:

Roxy postanowiła że nie rodzi :-p:-p:-p

A co tam 9 miesięcy wytrzymałam to i kolejne jakoś zniose :-D:-D:-D

A tak serio - wczoraj miałam BIEGUNKĘ jakiej w życiu nie mialam :szok::szok::szok:

Dziś od nocy skurczybyki w częstotliwości 30 później 25 i tak do 15 minut ... trwały ok 1-2 minut ..ale się skończyły :cool2:

mam za to stałe bóle krzyżowe :baffled:które mnie dobijają ...

jutro o 13,45 mam wizytę u Gina - ciekawę czy dotrwam bo an jutro mam tez niby termin porodu :-D:-D

Roxeen Ty to szalona jesteś:-) Termin porodu niby nie jest tak istotny, ale mnie lekarz chciał do Szpitala dać tak dla bezpieczeństwa. Na szczęście zanim data pójścia do szpitala się zbliżyła Nikoś dał radę się wydostać:tak::tak:

W każdym razie trzymam kciuki :-):-)

roxeen powodzenia na wizycie i trzymaj się na tej końcówce :-) mnie dr J. tak zbadał, że następnego dnia rodziłam, czego i Tobie życzę :tak::-D

a u nas przygotowania do jutrzejszego wyjazdu do Katowic :-)

JA NIGDY NIE URODZĘ !!!

Mój ginu jakiś taki nawet nie pocieszony był tym badaniem :baffled:

Moja szyjka ma 1,5cm i rozwarcie ma na 0,5 cm - takie jak miałam ze 3 miesiace temu !!!!!!:no::no:

NIC SIĘ NIE DZIEJE TAM W ŚRODKU :no::no::no::no::no:

skurcze, biegunki - fajnie że coś cokolwiek jest ale ogólnie powiedział mi że raczej ostro bede przeterminowana :nerd:

21 stycznia powinnam sie juz zgłosić do szpitala ale że mojego Gina nie bedzie to kazał mi przyjśc 25 - ma cały dzień dyżur wiec powiedział że się mną zajmie

Powiedział że nie mam się nastawiać na wywoływanie od zera :szok::szok::szok:

no i teściowa wykrakała - bedę w ciąży jak słoń 2 lata !!!:wściekła/y::wściekła/y:

aha no i oczywiscie smial się z zaleceń z wypisu - relanium, no-spa i leżenie ( jak byk mam tak na wypisie po ostatniej akcji ) mówi ze on sie nie dziwi że u mnie nic do przodu się nie przygotowuje jesli oni mnie w szpitalu wystopowali - nie wspomnie o kroplówce jaką dostałam kiedy zaczeły mi się skurcze - ale nie nie moglam rodzic bo na okuliste musiałam czekać :wściekła/y::wściekła/y:

ale tak to jest jak sie zajmują w szpitalu Tobą jakieś osły
dlatego poczekam na ten 25 stycznia poczekam ... niech moj ginu bedzie

Ale jestem tak czy tak ZŁA !!!
Bo ile można się serduszkować, sprzątac, latac po schodach jak głupi osioł !!!
Bóle krzyzowe mam własnie od przepracowania a nie na rodzenie ....

roxeen doskonale rozumiem jak się czujesz - mój Szymek urodził się 11 dni po terminie. może jednak Was ten mały kombinator na dniach zaskoczy, czego Ci życzę :tak: Dużo sił i cierpliwości, bo dni będą się teraz dłużyć i dłużyć :-(

hejka, ja co prawda nie z Piły, a z Jastrowia, ale to za mała mieścina na nowy wątek :-p. poza tym z Piłą jestem związana - chodziłam tu do LO Curie-Skłodowskiej, skonczylam w 2004. teraz mieszkam w Warszawie od 5 lat.

rodze w drugim tygodniu sierpnia :)

pozdrowionka :-)

P.S. a może jest ktoś z Jastrowia albo jego bliskich okolic?

reklama
Roxeen to jest najgorszę jak we wcześniejszych tyg człowiek uważa bo moze nastąpić przedwczesny poród a potem mija termin i d... Powiem Ci tak daj na luz i wypoczywaj ale bez wspomagaczy:-p:-p:-p co ma być to będzie:tak::tak:
A i nie wierzyłabym tak do końca w słowa gina "ja się Tobą zajmę" przechodziłam to 3 razy!!!! bo jak przychodzi co do czego to albo dużo porodów SN albo CC a to czekają na naturę i moze wtedy itp:dry::dry::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry