Monika77
Fanka BB :)
Dziękuję wam cioteczki za życzenia dla Witusia
Kochane jesteście.
Byliśmy wczoraj w tym Nemo. Bardzo fajny lokal. Polecam wszystkim
A tu jest link Witamy na naszej stronie
Rodzice mogą sobie posiedzieć i wypić kawkę, a dzieci mogą poszaleć
Sale podzielone są mniej więcej na grupy wiekowe, choć mój Witek ogólnie szalał na trzech
Może faktycznie tam mogłybyśmy się spotkać z naszymi maluchami
Co wy na to?
Olu, dużo zdrówka życzę twoim chłopakom. Angina jest makabryczna u jednego dziecka a u dwóch to nawet nie umiem sobie wyobrazić
Trzymaj się kochana. Musisz mieć dużo siły by dać im radę 
Martuśka, Witaj na BB. Można wiedzieć gdzie pracujesz w Złotowie? Znam parę osob pracujących w Złotowie
Roxeen, kurcze, a myślałam, że już się rozdwoiłaś
A tu nic. Trzymaj się kochana, pamiętam jak ja mocno chciałam się już rozpakować i w końcu spojrzeć swojemu brzdącowi w oczka 
A propo brzdąca - zaraz pewnie się obudzi
;-)
Ja niestety nadal mocno zapracowana. Mam nadzieję, że ten syf w pracy w końcu się skończy
Kochane jesteście. Byliśmy wczoraj w tym Nemo. Bardzo fajny lokal. Polecam wszystkim

A tu jest link Witamy na naszej stronie
Rodzice mogą sobie posiedzieć i wypić kawkę, a dzieci mogą poszaleć
Sale podzielone są mniej więcej na grupy wiekowe, choć mój Witek ogólnie szalał na trzech
Może faktycznie tam mogłybyśmy się spotkać z naszymi maluchami
Co wy na to?Olu, dużo zdrówka życzę twoim chłopakom. Angina jest makabryczna u jednego dziecka a u dwóch to nawet nie umiem sobie wyobrazić
Trzymaj się kochana. Musisz mieć dużo siły by dać im radę 
Martuśka, Witaj na BB. Można wiedzieć gdzie pracujesz w Złotowie? Znam parę osob pracujących w Złotowie

Roxeen, kurcze, a myślałam, że już się rozdwoiłaś
A tu nic. Trzymaj się kochana, pamiętam jak ja mocno chciałam się już rozpakować i w końcu spojrzeć swojemu brzdącowi w oczka 
A propo brzdąca - zaraz pewnie się obudzi
;-)Ja niestety nadal mocno zapracowana. Mam nadzieję, że ten syf w pracy w końcu się skończy