• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziękuję wam cioteczki za życzenia dla Witusia :tak: Kochane jesteście.
Byliśmy wczoraj w tym Nemo. Bardzo fajny lokal. Polecam wszystkim :tak:
A tu jest link Witamy na naszej stronie
Rodzice mogą sobie posiedzieć i wypić kawkę, a dzieci mogą poszaleć :tak: Sale podzielone są mniej więcej na grupy wiekowe, choć mój Witek ogólnie szalał na trzech :-D
Może faktycznie tam mogłybyśmy się spotkać z naszymi maluchami :tak: Co wy na to?

Olu, dużo zdrówka życzę twoim chłopakom. Angina jest makabryczna u jednego dziecka a u dwóch to nawet nie umiem sobie wyobrazić :szok: Trzymaj się kochana. Musisz mieć dużo siły by dać im radę :tak:

Martuśka, Witaj na BB. Można wiedzieć gdzie pracujesz w Złotowie? Znam parę osob pracujących w Złotowie :tak:

Roxeen, kurcze, a myślałam, że już się rozdwoiłaś :baffled: A tu nic. Trzymaj się kochana, pamiętam jak ja mocno chciałam się już rozpakować i w końcu spojrzeć swojemu brzdącowi w oczka :tak:

A propo brzdąca - zaraz pewnie się obudzi :tak:;-)

Ja niestety nadal mocno zapracowana. Mam nadzieję, że ten syf w pracy w końcu się skończy :baffled:

reklama
witam Pilanki:)
ja od 1,5 mies mieszkam w pile. powrót po 8 latach. Mam prawie 3 letniego synka, drugie przyjdzie na świat ok 9 września więc chętnie się przyłącze:-)

Pozdrawiam

Gosia, witaj!

Asheara, co tam u Was?

Moniko, jak Wituś po urodzinkach? A jak Twoje oczy?
A propos Złotowa to ja pisałam do Martuśki, że założycielka "starego" wątku Asia z Jastrowia (skąd pochodzi Martuśka) pracuje obecnie w Złotowie. A Twoi znajomi w jakiej firmie pracują w Złotowie?

roxeen doskonale rozumiem jak się czujesz - mój Szymek urodził się 11 dni po terminie. może jednak Was ten mały kombinator na dniach zaskoczy, czego Ci życzę :tak: Dużo sił i cierpliwości, bo dni będą się teraz dłużyć i dłużyć :-(

Też bym tak chciała w pierwszej ciąży. Mimo tego że starałam się jak najwięcej czasu odpoczywać to i tak urodziłam 11tyg przed terminem:-(

gosia211 - Witamy ! napisz wiecej o sobie i odwiedzaj nas jak najczesciej :tak:
roxeen - ale Ty sie trzymasz kobieto :shocked2:

Asheara ja urodziłam się w pile ale w 2002 wyprowadziłam się z rodziną na wieś. Teraz mam już własną rodzinę więc wróciłam do utęsknionej Piły:-) i to w samo centrum bo przy deptaku:-)
Mam synka z MPD. ma prawie 3 latka, nie mówi, nie chodzi. Boję się że z tą ciąża też będą problemy:-(

Witam !!!wprawdzie zagladam tutaj sporadycznie z braku czasu ,ale zaglądam:tak: wszystkie bardzo cieplutko pozdrawiam ,mam nadzieje ze tak jak ja juz sie wiosny nie możecie doczekać? pozdrawiam raz jeszcze joanna

reklama
roxeen - ale Ty sie trzymasz kobieto :shocked2:

Borcio strzelił focha i nie ma ochoty wyjść ...
z reszta powiedzcie same chciało by się wam przeciskac przez taka "dziurkę" przy wadze 4200 :szok::szok::szok::szok:

ja sie nie dziwie że on to odkłada na później ;-);-)

Miło mi przywitać wszystkie nowe forumowiczki Pilskiego wątku :tak::tak::-):-)

gosia211 - wszystko bedzie dobrze kochana - uszka do góry !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry