• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Joanna, witaj, również pozdrawiam - prowadzisz nadal swój klubik? Co u Was słychać?

Roxeen, powinien pogadać z Mikim, który się całkiem sprawnie przecisnął z wagą 4000g i zrobił to 6 dni po terminie z OM (9 dni po terminie z pierwszego USG hihi). Wczoraj wieczorem urodziła dzidziusia moja przyjaciółka, bardzo się wzruszyłam tą wiadomością. Ona dla odmiany 2 tygodnie przed terminem, ominęło ją to nerwowe wyczekiwanie, szczęściara!! Trzymaj się dzielnie Roxeen!

reklama
witam Pilanki:)
ja od 1,5 mies mieszkam w pile. powrót po 8 latach. Mam prawie 3 letniego synka, drugie przyjdzie na świat ok 9 września więc chętnie się przyłącze:-)

Pozdrawiam
fajnie ze jest kolejna pilanka:tak::tak:
Asheara ja urodziłam się w pile ale w 2002 wyprowadziłam się z rodziną na wieś. Teraz mam już własną rodzinę więc wróciłam do utęsknionej Piły:-) i to w samo centrum bo przy deptaku:-)
Mam synka z MPD. ma prawie 3 latka, nie mówi, nie chodzi. Boję się że z tą ciąża też będą problemy:-(
Wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się tym:tak::tak: I zycze samych postępów Danielkowi
Witam !!!wprawdzie zagladam tutaj sporadycznie z braku czasu ,ale zaglądam:tak: wszystkie bardzo cieplutko pozdrawiam ,mam nadzieje ze tak jak ja juz sie wiosny nie możecie doczekać? pozdrawiam raz jeszcze joanna

no właśnie jak tam klubik???
Roxeen ehhh gdybym znała złoty środek na wywołanie akcji porodowej zaraz bym Ci napisała:tak::tak: znam ten ból ja pierwszą córe urodziłam na początku 43 tyg:nerd::nerd::nerd::nerd: nie powiem kto mi tą ciaże prowadził:-p:-p:-p

Alez mamy piękną zimę!!!!
Dziś wybraliśmy się z dzieciaczkami do tego Nemo i bardzo fajnie choć nie można na chwilkę usiaść jak w blaszaku w tej Ballandii bo tu jest kilka pomieszczeń i trzeba latać za dzieciakami. Ale ogólnie jesteśmy zadowoleni:tak::tak:

witam Pilanki:)
ja od 1,5 mies mieszkam w pile. powrót po 8 latach. Mam prawie 3 letniego synka, drugie przyjdzie na świat ok 9 września więc chętnie się przyłącze:-)

Pozdrawiam

Witam !!!wprawdzie zagladam tutaj sporadycznie z braku czasu ,ale zaglądam:tak: wszystkie bardzo cieplutko pozdrawiam ,mam nadzieje ze tak jak ja juz sie wiosny nie możecie doczekać? pozdrawiam raz jeszcze joanna

gosia211, joanna40 witam Dziewczyny!!!

Zima nadal trzyma! Ja staram się czytać Was Dziewczyny, kibicuję naszej wytrwałej Cieżaróweczce :tak::tak::tak: a sama uganiam się za Nikim który na każdym kroku (znaczy na każdym raczku) próbuje zrobić sobie Kuku:-)

Pozdrawiam serdecznie i miłego tygodnia życzę

f

no właśnie jak tam klubik???
Roxeen ehhh gdybym znała złoty środek na wywołanie akcji porodowej zaraz bym Ci napisała:tak::tak: znam ten ból ja pierwszą córe urodziłam na początku 43 tyg:nerd::nerd::nerd::nerd: nie powiem kto mi tą ciaże prowadził:-p:-p:-p

Roxeen, a probowalas cwiczen? sa takie specjalne na odrocenie dziecka i przyspieszenie porodu :)
i podobno napar z lisci malin pomaga

Martuśka napar piłam przez 4 tyg:-p:-p z cwiczeń używałam piłki dziecięcej do skakania;-);-) nie pomogło wywołać porodu:-D:-D:-D nawet sprawy damsko-męskie dawały tylko przyjemność:cool2::cool2:

Roxeen wiem że łatwo mówić ale co ma byc to będzie, a Ty odpoczywaj i relaksuj się ile wlezie;-);-)

Roxeen, a probowalas cwiczen? sa takie specjalne na odrocenie dziecka i przyspieszenie porodu :)
i podobno napar z lisci malin pomaga

mi juz nic nie pomoże po za spokojem :-D:-D:-D:-D:-D

a głowy do cwiczeń juz nie mam po tym jak setki razy dziennie biegam po schodach, gwałce męza sprzatam i ciagle myje podłogi - niedługo zetre panele :eek:

Czarna no nie mów że doktorek J jak Jestem Jaskulski :laugh2::laugh2::confused2::confused2::confused2::rofl2::rofl2:

aha i moj suwaczek coś mi źle pokazywał wiec zrobiłam sobie nowy

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Witam się po półtorej godziny snu - skończyłam pracę o 5.30 rano, potem drzemka, pobudka, odprowadzenie histeryzującego Maksa do przedszkola (nie wyspał się, miał tydzień przerwy, trzeba scenę zrobić :baffled::no:) i dalej praca.
Mam dość. Proszę nie mówcie, żebym mniej pracowała, miałam opóźnienie przez chorobę Mikołaja i musiałam dokończyć zlecenie.

Roxeen, a Ty się wyspałaś? Też późno poszłaś spać!

Martuśka, tęsknisz za Jastrowiem i Piłą? Ja ostatnio koszmarnie tęsknię za swoimi okolicami, ale wiem, że gdy stąd wyjedziemy, to będę też płakać za Piłą.

Witajcie :) tak Olu prowadzę nadal!! jestem teraz troszkę mniej zajęta bo moja starsza pociecha mi pomaga a i mam nianię do pomocy!!!!jedno co mnie dobija to ze nie mam szans na dotacje:(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdzie ja juz nie pisałam wszędzie jest jedna odpowiedz i nic nie poradzę ,ale nie poddaje sie mam wspaniałych rodziców i jeszcze wspanialsze szkraby wiosna mam nadzieje idzie do nas wiec dam rade małymi krokami remont zrobie sama i nie poddam sie nie ma mowy ;-)pozdrawiam raz jeszcze wszystkie Panie miłego dnia

Martuśka napar piłam przez 4 tyg:-p:-p z cwiczeń używałam piłki dziecięcej do skakania;-);-) nie pomogło wywołać porodu:-D:-D:-D nawet sprawy damsko-męskie dawały tylko przyjemność:cool2::cool2:

mi juz nic nie pomoże po za spokojem :-D:-D:-D:-D:-D

a głowy do cwiczeń juz nie mam po tym jak setki razy dziennie biegam po schodach, gwałce męza sprzatam i ciagle myje podłogi - niedługo zetre panele :eek:

cholerka, nieźle :/
mam nadzieje, ze mnie 'gnicie' dzidziusia ominie, bo od pazdziernika na uczelnie, a i tak mi sie termin przesunal o tydzien w stosunku do OM i mam na 14.08.

Dzień dobry!
Martuśka, tęsknisz za Jastrowiem i Piłą? Ja ostatnio koszmarnie tęsknię za swoimi okolicami, ale wiem, że gdy stąd wyjedziemy, to będę też płakać za Piłą.

wiesz co, jakos nie :P. tam po prostu nie ma co robić, zwlaszcza jak jest zimno. a lato zwykle spedzam w całości niemal w domu, wiec jest luzik, bo z kolei wtedy w Wawie jest koszmar.

za Wawą nie przepadam jakos specjalnie, ale za Jastrowiem/Piła tez nie. w ogole to mamy zamiar kiedys sie wyniesc do Gdanska/Gdyni :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry