• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

cholerka, nieźle :/
mam nadzieje, ze mnie 'gnicie' dzidziusia ominie, bo od pazdziernika na uczelnie, a i tak mi sie termin przesunal o tydzien w stosunku do OM i mam na 14.08.

moja droga dasz rade !!!
Ja studiuje dziennie i własnie mam sesje :-D:-D:-D
ogólnie nawet sie za bardzo nei ucze i licze na litość :-D:-D
bede przychodzic na zaliczenia z 3 tygodniowym berbeciem to może mi odpuszczą :-p

Roxeen, a Ty się wyspałaś? Też późno poszłaś spać!

no baaardzo późno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale wstalam ok 10 wiec powiedzmy że jestem wyspana i w dzień nie podsypiałam wiec licze że dzis pójde spać przed 3cia w nocy

no to nie mówie:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
ehhh jedno jest pewne kiedyś w końcu urodzisz:-D:-D

a może on to jakiś zaklinacz ciąż jest czy co ... :dry::dry:

a wiecie co mam super humorek dzisiaj bo chyba spełnią się moje marzenia o własnym domku :tak::tak:
jak wiecie mielismy kupić mieszkanko w nowym bloku na promiennej - i poczynilismy ku temu wiele kroków i wiekszość spraw dość posuneła sie naprzód - w sumie w marcu już mielismy tam mieskzać

ale mój małż zrobił mi niespodziewajkę że hoho
mały, ciasny (80m2 - polowa domu) ale własny, z podwórkiem i garażem i ...na zielonej dolinie
na razie o szczegółach nie piszę bo wszystko jeszcze w rozsypce ale jak sie cos bardziej rozjaśni to Wam się pochwalę

reklama
moja droga dasz rade !!!
Ja studiuje dziennie i własnie mam sesje :-D:-D:-D
ogólnie nawet sie za bardzo nei ucze i licze na litość :-D:-D
bede przychodzic na zaliczenia z 3 tygodniowym berbeciem to może mi odpuszczą

a wiecie co mam super humorek dzisiaj bo chyba spełnią się moje marzenia o własnym domku :tak::tak:
jak wiecie mielismy kupić mieszkanko w nowym bloku na promiennej - i poczynilismy ku temu wiele kroków i wiekszość spraw dość posuneła sie naprzód - w sumie w marcu już mielismy tam mieskzać

mały, ciasny (80m2 - polowa domu) ale własny, z podwórkiem i garażem i ...na zielonej dolinie
na razie o szczegółach nie piszę bo wszystko jeszcze w rozsypce ale jak sie cos bardziej rozjaśni to Wam się pochwalę

no ja tez studiuje drugi kierunek dziennie, ale narazie przy tej sesji nic mi to nie pomoze :P. zreszta, w letniej pewnie tez nie, bo u mnie wszystko sie zalicza pisemnie.
chodzilo mi o to, ze chcialabym jak najwiecej czasu spedzic z malenstwem na poczatku zanim bedzie pazdziernik.

fajnie masz z tym domkiem :))

na razie o szczegółach nie piszę bo wszystko jeszcze w rozsypce ale jak sie cos bardziej rozjaśni to Wam się pochwalę [/FONT][/SIZE][/COLOR]

kurde ale SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My też marzymy o własnym domku dl;a naszej małej gromadki:-D:-D:-D z M podjeliśmy ze dajemy sobie 5 lat:cool2::cool2::cool2: ahhh ale by było fajnie
a plany na jutro superowe:tak::tak::tak: i takie podejscie mi się podoba co ma być to będzie najważniejsze nie leżeć z d... do góry i czekać czekać czekać:baffled::baffled::baffled:

hello Kobitki

Roxeen
dzielnie się trzymasz, ja robiłam różne rzeczy po terminie. Jeżdziłam samochodem terenowym po wertepach w przeddzień porodu i zbierałam kamienie z pola :tak::tak::tak: Nie wiem czy to coś dało:rofl::rofl:

Jeśli chodzi o własny dom, potwierdzam że to super sprawa. Ja od dziecka mieszkałam w domku i nie umiałabym teraz mieszkać w bloku. Na szczęście mój Mąż dostał dom po rodzicach. Nie jest może zbyt nowoczesny, ale komfort jest. Wiosna lato można siedzieć na ogródku, patrzeć na dzieci z okna w kuchni, po prostu super. Może kiedyś spikniemy się na jakiegoś grilla u mnie z dzieciaczkami!!! Byłoby wesoło:tak::tak:

Roxeen, oooooo domek super sprawa - mam nadzieję, że się wszystko szybko rozjaśni, na plus oczywiście!
No i życzę Ci, żeby Borys Kopacz pozwolił Ci trochę pospać! Ale może jak bardzo kopie to pojedź do szpitala, powiedz, że niepokoją Cię gwałtowne ruchy dziecka i Cię wtedy ciachną albo wywołają. ;-) U mojej przyjaciółki tak było z trzecim synem.

Jusiek, witaj :tak::tak: Fajnie, coraz więcej Pilanek. W której części miasta mieszkasz?

Bredzelek, masz rację, dom to super sprawa!! Choć dużo przy nim zachodu, ale warto! Nasz nadal w fazie projektowania.... ech!

dobry wieczór z Katowic ;-)
witam nowe pilanki :-)
mam nadzieję, że na dniach się ogarnę i znów będę aktywna na forum :-) póki co czasu na doczytanie brak :sorry2: młody nieznośny - może przez ząbki, może przez zmianę otoczenia. ehh...
zmykam spać :-)
roxeen trzymajcie się i powodzenia :-) jeśli takie hasła Cię już denerwują, to przepraszam :-) w każdym razie myślę o Was i trzymam kciuki :-)

witajcie pilanki
roxane jak tam rodzisz?kiedys musisz kobito hehe.a tak serio to czekamy na wiesci i na boryska

jeny jak ja marze o własnym M choćby mieszkanku ale samodzienym niesety na rzie to sfera marzen....ale kiedys bede miec swoj wlasny dom.napierw musze miec meza :-D

kaka popieram-wiosno przyjdz

mykam spać bo jutro Piło i praco witaj:baffled:

reklama
Hej Kobietki
Jakoś się trzymam ;-)
Chociaż Borys Aleksander KOPACZ wielki dziś w nocy dał mi popalić :wściekła/y::wściekła/y:
eh gdyby to byly skurcze a nie jego kopniaki ... ale pommarzyć sobie moge :dry:

Nie dziewczyny nie denerwuję się że pytacie jak się trzymam :sorry2::sorry2:

Bardziej irytuja mnie pytania typu KIEDY W KONCU URODZISZ :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

no i witamy nowa Pilska mamusie :)
Ja sie urodziłam w czerwcu - fajny okres :-D

A co do zimy - ja ją kocham w całej okazałości ;-);-)
Mrozy i snieg uwielbiam wiec jak dla mnie może trwać ... bylebym mogla w lutym wyjśc na spacer z Borciem :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry