• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Czarna, ja też lubię świąteczne dekoracje. U nas już stoi choinka, w kuchni powiesiłam też lampki choinkowe :-)
Postaram się wrzucić fotki, oczywiście!!

reklama
Witam. Dawno mnie też tu nie było :zawstydzona/y: U nas po mału też atmosfera robi się świąteczna :tak: Bigos ugotowany, zakwas na barszcz się robi. Okna i lustra przyozdobione figurkami ze sztucznego śniegu :tak::-D W niedzielę ubieramy choinkę :tak: Brakuje mi tylko odpowiedniej muzyki, a zginęła mi moja ulubiona płytka, która zawsze dawała mi świątecznego kopa do sprzątania :-D:-D:-D Dzięki wam za podanie tytułów piosenek, pościągam je sobie i będę miała więcej zapału do roboty :tak::-D:cool2:

Roxeen, jak poszła wam wizyta. Jak się ma Borysek? Nie stresuj się, mały może w każdej chwili się obrócić. Mój Witek fiknął fikołka głową w dół w 39 tc, a kumpeli synuś odwrócił się jak poszła do szpitala na umówioną cesarkę :tak:;-):-D

Bredzelek, współczuję wam tych awarii :szok:

Ashera, jesteś niesamowita! Podziwiam cię za taką determinację do nauki :tak: Wielkie gratulacje za świetne oceny i dalej trzymam za ciebie kciuki :tak::-D
Damianek ma jeszcze trochę czasu do przekręcania się na boki i łapania przedmiotów w rączki. Jeśli się nie mylę to chyba zaczyna się to dziać ok 4-6 miesiąca, ale dziewczyny są bardziej na topie, więc mnie pewnie sprostują ;-):-D

Witam Dziewczyny

Zasypało nas i mroźno. Szkoda że mój Niki nie może jeszcze na sanki, ale za rok już napewno:tak::tak::tak:

Chciałam zasięgnąć informacji czy wiecie gdzie w Pile można kupić pióra wieczne np. Parkera. Chciałam sprawić Mężowi prezent więc jego nie mogę zapytać:-):-)

Miłego dnia życzę wszystkim:-D:-D:-D

ps. jeszcze odnośnie piosenek świątecznych Jest taka strona w necie z kilkunastoma radiami, z których każde ma inny typ muzyki. Gorąco polecam. Są radio ze świątecznymi, z kolendami, dla dzieci, rock, pop, przeboje we dwoje... radio

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja poproszę fotki tych waszych dekoracji świątecznych:tak::tak: ja tez pstrykne ;-)

Bredzelek na Deptaku (śródmiejska) jak idziesz w strone fontanny po lewej stronie (tak jak Niko) tam pod schódkach masz sklepik z takimi rzeczami:tak::tak:
na Ludowej przy ryneczku jest hurtownia papiernicza tam też chyba maja;-) Na dużym rynku też jest hurtownia UFO może taż bedzie:tak:

A może zrobimy sobie zamknietą grupę fotkowa:cool2::cool2::cool2: Ja co prawda mogę i tu wrzucać fotki ale wiecie jak jest:cool2:

co do piosenek ściagnełam mase z pod nazwy Christmas tylko muszę teraz usiąść i przesłuchać:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Hej, Czarna dobrze podała adresy sklepów, gdzie można kupić coś Parkera :tak:

A co do wątku zamkniętego to jestem za :tak: Na Styczniówkach 2007 głównie piszemy na zamkniętym, bo niejedna dziewczyna była śledzona przez wścibskie osoby ze swojego otoczenia i miły duże przez to problemy :crazy: Zresztą nie wiem, jak ktoś może tak kogoś maniakalnie śledzić :growl:

Bredzelek na Deptaku (śródmiejska) jak idziesz w strone fontanny po lewej stronie (tak jak Niko) tam pod schódkach masz sklepik z takimi rzeczami:tak::tak:
na Ludowej przy ryneczku jest hurtownia papiernicza tam też chyba maja;-) Na dużym rynku też jest hurtownia UFO może taż bedzie:tak:
Dziękuję za informacje:tak::tak::tak:

A co do wątku zamkniętego to jestem za :tak: Na Styczniówkach 2007 głównie piszemy na zamkniętym, bo niejedna dziewczyna była śledzona przez wścibskie osoby ze swojego otoczenia i miły duże przez to problemy :crazy: Zresztą nie wiem, jak ktoś może tak kogoś maniakalnie śledzić :growl:

Są różni ludzie którzy pragną znać każdy szczegół. Znam nawet jedną, która wie o mojej rodzinie czasem więcej niż ja:wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście ja się nie przejmuję.

Dziś chciałam się pochwalić moim Słonkiem, które pragnie tylko stać i z pasją tym się zajmuje :-):-):-):-):-)

ddddd.jpg

Ostatnia edycja:
Słodki syneczek;-)

A to moje świąteczneszaleństwo:
choinka
8f834d207db5e26amed.jpg

Miała być mała i nie wyszło;-)

Hani pokój przygotowany na swięta
af3b127b394396bfmed.jpg

Okienko Hanki z bliska
b3e1a4b56bbe384amed.jpg

Okna w kuchni
1a57a823bd49d20fmed.jpg

I stół w kuchni (sorka ze bokiem)
5c2482e5e4529119med.jpg

I ostatnie okienko;-)
66248a830f4c509amed.jpg

bredzelek super zdolny chłopczyk :tak::tak::tak:
Kaka świetne dekoracje i śliczny pokój małej :tak: właśnie taki mi się marzy, żeby była głównie podłoga - prawdziwy raj dla malucha :-)

ja też jestem za zamkniętym, więc jeśli takowy powstanie, to proszę wpisać mnie na listę ;-)

Asheara gratuluję pięknych ocen :tak:
a i Monika ma rację - przewroty tak ok. 4-go miesiąca, więc jeszcze ma czas :-) jak mój młody nauczył się przekręcać to zaczęło się piekło :-D umiał tylko w jedną stronę a jakoś nie mógł się zdecydować, czy woli leżeć na plecach czy na brzuszku, więc kilkanaście razy w ciągu godziny wzywał mamę na ratunek :-p oczywiście płaczem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bredzelek, fajniuchny ten twój maluszek :tak: i jaki ma boski uśmiech :-D:-D:-D Teraz musisz przywiązać choinkę do sufitu, bo inaczej będzie leżeć :tak:;-)

Kaka, widzę, że wystrój świąteczny całkiem zakończony ;-) Fajnie to wygląda. Hanki pokój bardzo mi się podoba, jest taki ciepły i słoneczny, nawet jak jest ciemno za oknem ;-):-D:-D:-D

My jutro jedziemy kupić żywą choinkę :-D Oj dawno takiej fajnej pachnącej choinki nie miałam :no: Dzisiaj mąż zawiesił światełka na balkonie, a po południu dalej z Witkiem będę robiła bombki ;-) Jutro ubierzemy choinkę i będzie można posprzątać :tak:
Niestety moi panowie mają stan podgorączkowy i mam nadzieję, że ie rozłożą mi się całkiem :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry