Monika77
Fanka BB :)
Roxeen, masz rację u mnie taki numer by nie przeszedł
Żaden klient nie czeka tak długo aż go ktoś obsłuży. Nawet jeśli jest kolejka to do obsługi klientów włącza się pracownik z backoffice.
Czarna, o to zdjęcie ci chodzi ;-) Pokazałam mężowi ale on nie kojarzy twojego męża. Wiesz, mój mąż miał w Pile i w Philipsie "brata bliźniaka" i to może jego zna twój mąż. Gościu został przeniesiony poza granice kraju i "bliźniaka" już nie ma ;-) Ale wielu ludzi myliło ich ze sobą

Żaden klient nie czeka tak długo aż go ktoś obsłuży. Nawet jeśli jest kolejka to do obsługi klientów włącza się pracownik z backoffice.Czarna, o to zdjęcie ci chodzi ;-) Pokazałam mężowi ale on nie kojarzy twojego męża. Wiesz, mój mąż miał w Pile i w Philipsie "brata bliźniaka" i to może jego zna twój mąż. Gościu został przeniesiony poza granice kraju i "bliźniaka" już nie ma ;-) Ale wielu ludzi myliło ich ze sobą

Nie mam siły się za to zabrać, a czas nieubłaganie leci. Dziś jest równo 2 tygodnie do Wigilii 

jak się czegoś nauczy, to trenuje do upadłego... a mamusia dostaje szału 

Ble... Mąka, sól, bułka tarta często lądowały na podłodze i siostra miała dodatkowe sprzątanie ;-)
a niestety może - sprawdziłam. Dzięki za rady