Asheara
I can't get no sleep.
Czesc kobitki...
Wpadam tylko doslownie na sekunde strasznie zalatana dzis jestem..
roxeen - ale masz juz sliczny, duzy brzusio !!
i takie pytanie... znacie jakiegos dobrego,milego pediatre?
Damian ma najprawdopodobniej skaze bialkowa [rozowe/czerwonawe suche plamy na polikach, na uszach...zielona, gesta kupka ktorej w dalszym ciagu nie robi sam juz od 2 tyg., do tego jest BARDZO marudny...]. Zmienialam juz mu mleka od bebiko, po nan i humane az do bebilonu - nie ma w dalszym ciagu ZADNEJ poprawy.
Zapewne bedzie trzeba zmienic mleko na takie dla dzieci ze skaza bialkowa... jednakze boje sie, ze moja pediatra nie wypisze nam recepty a wiem, ze bez recepty bedzie bardzo drogo na co mnie nie stac...
buziaki dla Wszystkich mamus i bobasow :-)
[w tym jednego jeszcze zapakowanego - roxeen ;-)]
Wpadam tylko doslownie na sekunde strasznie zalatana dzis jestem..
roxeen - ale masz juz sliczny, duzy brzusio !!

i takie pytanie... znacie jakiegos dobrego,milego pediatre?
Damian ma najprawdopodobniej skaze bialkowa [rozowe/czerwonawe suche plamy na polikach, na uszach...zielona, gesta kupka ktorej w dalszym ciagu nie robi sam juz od 2 tyg., do tego jest BARDZO marudny...]. Zmienialam juz mu mleka od bebiko, po nan i humane az do bebilonu - nie ma w dalszym ciagu ZADNEJ poprawy.
Zapewne bedzie trzeba zmienic mleko na takie dla dzieci ze skaza bialkowa... jednakze boje sie, ze moja pediatra nie wypisze nam recepty a wiem, ze bez recepty bedzie bardzo drogo na co mnie nie stac...
buziaki dla Wszystkich mamus i bobasow :-)
[w tym jednego jeszcze zapakowanego - roxeen ;-)]

tylko szkoda że w taki sposób :-
;-)
Sama jestem bankowcem i takiego traktowania klientów nie rozumiem. Klient nasz pan!