rox
ruda zołza
cass tylko że ja z Boo jestem cały jutrzejszy dzionek ...wiec ciekawa jestem jak by wyglądała nasza kawka :-) hahha Zuza to jest szansa ze sama sobą sie zajmie,,, Maja zaśnie a Boo ją obudzi bo jest na etapie wstawania wszędzie i prób chodzenia - nie udane kończą się głoooośnym mamaaaaaaaaa!!!!
wiec było by wesoło hihi
ale jestem jak najbardziej za
masz mój nr gg.. tam jestem bardziej dostepna niż na BB
figa no to wszystkie trzymamy kciuki ! co do koszuli to w pierwszej fazie porodu mialam swoją... później mi kazały sie przebrać w szpitalną bo szkoda było mojej i racja!!! w zasadzie moglam od początku w szpitalnej leżeć ...
jak by nie patrzeć trudno by swej koszuli nie poplamić :-)
co do picia i jedzenia - ja tyyyylko piłam w sumie od 4 do 22 wypiłam 6 litrów wody
a położna świetna jest na Zielonej Dolinie - Pani Małgosia :-) raaaaany kobieta cud malina...
ale nie wiem w jakim rejonie mieszkasz wiec nie wiem na kogo trafisz
tak jak wspomniała cass w zielonym budynku za Ars Medicalem one stacjonują sobie na parterze bodaj
wiec było by wesoło hihi
ale jestem jak najbardziej za
masz mój nr gg.. tam jestem bardziej dostepna niż na BB
figa no to wszystkie trzymamy kciuki ! co do koszuli to w pierwszej fazie porodu mialam swoją... później mi kazały sie przebrać w szpitalną bo szkoda było mojej i racja!!! w zasadzie moglam od początku w szpitalnej leżeć ...
jak by nie patrzeć trudno by swej koszuli nie poplamić :-)
co do picia i jedzenia - ja tyyyylko piłam w sumie od 4 do 22 wypiłam 6 litrów wody
a położna świetna jest na Zielonej Dolinie - Pani Małgosia :-) raaaaany kobieta cud malina...
ale nie wiem w jakim rejonie mieszkasz wiec nie wiem na kogo trafisz
tak jak wspomniała cass w zielonym budynku za Ars Medicalem one stacjonują sobie na parterze bodaj

Oj chyba mój mąż będzie musiał zacząć pichcić i więcej sprzątać, bo zarośniemy brudem albo umrzemy z głodu