• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Rany .. 2 godziny :szok: ale luksus !!!! :-D

Brędzelek GRATULACJEEEEEE!!!!!!! pokazuj szybko swą kruszynkę...

Monika, Cass ja we wtorek siedze w szkole do 14 potem mi wsio ryba - 16 super godzina jak dla mnie !!!

Monika ale masz ślicznego synka !!!!!!! wow ! i Ty też ślicznie wyglądasz !!!!

reklama
Dziękuję wam bardzo za komplementy :tak: Ja coś kaszlę od wczoraj, ale mam nadzieję, że mi przejdzie. Jeśli będę miała siły to przyjadę z Witkiem do Nemo na 16. Muszę tylko pogadać z mężulkiem by nas tam zawiózł :cool2:

U nas Nowy Rok przeszedł imprezowo. Siedzieliśmy ze znajomymi do 2:30. Nasze maluchy padłu ok 1:30. Nowy Rok witaliśmy na dworku. Dzieciaki były zachwycone sztucznymi ogniami, tylko Witek wklejał mi się w nogę, bo bał się tych huków ;-) Dobrze, że dziś i jutro jest wolne to możemy sobie jeszcze poleniuchować :tak:;-)

A jak wam minął Sylwester? Jak wasze dzieciaczki przeżyły tę burzliwą noc?

Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.

Życzy Monika

nowy rok.jpg

Witam się w Nowym Roku.
My balowaliśmy w Starym Młynie na koszycach i było bosko!!!!
A dziś słodkie lenistwo:-D:-D:-D

Cześć, jesteśmy w domu od dzis od 14, jestem wymęczona i wypruta z wszelkiego optymizmu, mam grypę, bolące gardło i opryszczkę na oku. Maja wciąż ryczy, nie może się jakoś przestawić na warunki domowe. Weszłam na wagę-66 kg, w dniu porodu ważyłam 83... to się nazywa dieta streso-odchudzająca...
Cass ale super ze już jesteście w domku.

Bredzelku ale sobie wykrakałaś!!!!! Gratulację tak expresowego porodu!!! Imię śliczne a godzina narodzin taka sama jak u mojej najstarszej córci:-p
Wracajcie szybciutko do domku.

Rox na daną chwilkę i My się piszemy na spotkanko ale nie obiecuję na 100% bo u mnie to różnie bywa:dry:
Ale bedę tu zaglądać aby śledzić czy termin lub godzina się nie zmieniły;-)

Monika ja będe jechać z górnego - zatem bez problemu mogę Cię podwieźć - tylko fotelik musiałabym mieć wasz

Roksana, młody jeździ na poddupniku, więc nie byłoby problemu z przeniesieniem go do twojego auta. Musiałabym tylko poprosić męża by go zostawił dziś w domu. A dogadałabym się z mężulkiem by po nas przyjechał. Dzięki za propozycję :tak: Tylko daj mi znać, gdzie się spotkamy?

Pisałam przed momentem smsa do Bredzelek z pytaniem jak się czują i kiedy wychodzą. Jak mi coś odpowie to dam wam znać :tak:

Informacja od Bredzelek:

"Jesteśmy już w domu od wczoraj. Wszyscy zdrowi. Próbuję odsypiać jestem skonana. Miłosz aktywny w nocy najbardziej. Pozdrawiam."

To witamy was w domku Moniko i Miłoszku :)

reklama
Cześć czołem, a to my Sylwestrowo... :-)

Zobacz załącznik 314193Zobacz załącznik 314192

Co do spotkania jutrzejszego to może będę a może nie.. nie wiem jeszcze bo wszystko wyjdzie "w praniu" jutro, ale postaram się być.
U nas dzisiaj nocka zawalona, latałam między Majką a Zuzą od 1 w nocy do 4.30, jak już w końcu posnęły to małż wstawało 5 bo na 6 do pracy... a o 7 Zuzę do przedszkola musiałam obudzić co graniczyło niemal z cudem i zajęło mi jakieś pół godziny. Masakra jakaś. Ale potem o od 8.30 do 10.30 udało mi się pospać więc jako tako kontaktuję.. A Majka znów wysypana na buzi...ech.. i na dzień dobry zrobiła mamie taaaką niespodziankę pampersową że musiałam ją całą przebierać i myć, a ona cała szczęśliwa hihi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry