• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Mam zdjęcie Miłoszka. Przypomnijcie mi tylko jutro to wam pokażę :tak: Niestety nie dam rady wkleić zdjęcia tu na BB, bo nie mam odpowiedniego kabelka, a poza tym nie mam na to zgody Moniki ;-)

Cass, ślicznie wyglądacie. Szkoda tylko, że małą znowu coś wysypało. Co to w końcu jest? To jakaś wysypka uczuleniowa czy co?
A co tak dziewczyny w nocy szalały? Dzialo im się coś?

reklama
Majka ma Łojotokowe zapalenie skóry i do tego miała gronkowca i grzybicę, w sumie nikt nie wiem kiedy znów będzie nawrót i skąd to świństwo się bierze. Trzeba ją wciąż smarować, natłuszczać, wyczesywać ciemieniuchę dlatego ma takie tłuste włoski na zdjęciu). A w nocy to nie wiem co się działo, Maja nie może zasnąć po karmieniu bo się drapie a Zuza miała jakiegoś nocnego marudera :/

Cass, a tego łojotokowego zapalenia skóry nie można niczym wyleczyć, czy to musi samo jakoś przejść? A ten gronkowiec i grzybica to już w ogóle diabli nadali :dry::wściekła/y: Oby już więcej nie było ich nawrotów!

ja melduje że stawiam się w pełnej gotowości na jutro !

Monika no podjadę pod Twój blok tak o 15,45 ok ? ;-) fajnie :-)

ja co prawda jestem spłukana kompletnie :eek: ale mam nadzieję że na wejście coś wydębie hihi i na kawunie hihihi

cass ja jestem zakochana w Majuni, nawet takiej obsypanej i z tymi tłustymi włoskami ! ona jest prze prze śliczna !!!!!!
no i trzymam kciuki żebyś z nami jutro dała radę się spotkać - weź Zuzę ze sobą ;-) niech się pobawi w Nemo :-) a Majeczkę będziesz miała komu zostawić ?? ;-)

witam Pilanki, widzę, że się umawiacie, tak sobie siedzę i smutam bo ja jutro do 21 w pracy :-(

bredzelek gratuluję synka!

A któraś wie czy MaLea już urodziła?

Cass tak się cieszę, że już w domku jesteście, a fotki cudne, cudniaste :-)

rox Ty się tak Majeczką zachwycasz, może też sobie jakąś księżniczkę sprawisz, co?

reklama
Niestety nie mam kontaktu z MaLea :no: Ani z KropkA. Ona pewnie też w pracy długo siedzi :-( Szkoda.

Czyli dzisiaj się widzimy? Super!!!!!

Ja jakoś egzystuję i chyba za szybko nie zacznę się rozpakowywać :no: Do terminu mam jeszcze 15 dni ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry