• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Oj, ja to chyba nie do zdarcia jestem :no:;-)
Nadal w dwupaku :tak: Dzisiaj nawet zaliczyłam kąpiel w basenie :-D Kręgosłup mnie boli i mąż namówił mnie by pojechać całą rodzinką na basen. On z moją mamą zabawiali Witka (pływanie, zjazdy ze ślizgawek itp.), a ja moczyłam się przy bąbelkach i masowałam plecki :tak: Niestety niezbyt to zdalo rezultat, bo plecy nadal mnie bolą :dry: Ale chłopaki sobie popływali :tak:

Ja również dziękuję wszystkim za fajnie spędzony czas w Nemo :tak:

Bredzelek, fajnie widzieć cię na BB :tak: Miłoszek jest na prawdę śliczny :tak: Szkoda tylko, że ty masz takie problemy z tym woreczkiem :dry:

Roxy, masz te przepisy w wersji elektronicznej? Jeśli tak to wyślij mi je na mój adres mailowy: monikaand@wp.pl Będę wdzięczna, a raczej mój mąż :tak:;-):-D

Mamstud, dzięki ci za tego linka. Małżonek poprzegląda sobie stronkę i zobaczy co z tego będzie mógł zajadać :tak:

monika fajnie, że się w basenie wymoczyłaś, już niedługo i kręgosłup odpocznie :-)Dodam, że szwagier na Dukanie też ok 20kg schudł, moim zdaniem dieta warta polecenia.

kliwia cóż mam powiedzieć, w najgorszym wypadku za kilka miesięcy zaczniesz się wysypiać :-) Jeszcze tylko ząbkowanie i dzidziuś spokojny jak aniołek! Moje dzieci nie mogą się doczekać poznania Twojej Zuzi! :-)

cass jak zdrowie Majeczki? Pisałaś coś o badaniach w Poznaniu, będziecie się wybierać?

Magda a tak z ciekawości: ile waży Oliwia, że aż rox porównywała ją z Boo? Pytam bo Gaba to Calineczka, nieco ponad 10kg, a ma już 20 miesięcy...

Ładna pogoda dziś, prawda? Zaliczyliśmy ponaddwugodzinny spacer! Pierwszy taki od miesiąca, normalnie aż mnie nogi bolały, a Gaba i Andrzej zachwyceni. Po spacerku ja zasnęłam na godzinkę, a dzieci szalały..... :-)

mamstud to ja Ci odpowiem na to pytanie :-) Boo ma 11,5 miesiąca i waży coś ok 12-13 kg ;] nie wiem dokładnie ile bo raz waży 13,5 a raz 12 i pare gram ... on mi skacze na wadze strasznie bo ma rózne dni jedzeniowe ...czasem potrafi przez dwa dni tylko pić ;/ i zjeść max kanapeczkę dziennie( jak ząbek idzie ) a czasem je tyle ze nie nadążam szykować
a Magdy Oliwka no wazy trochę mniej a ma 2 latka ;-) a dokładnie waży ponoć tyle co Twoja córka mamstud

rox o losie, toż to olbrzym! Lubię takie pulchniutkie dzieci - mam nadzieję, że się nie obrazisz :-) Mój starszak też zawsze był z tych większych, do tej pory z chęcią oglądam jego zdjęcia z okresu gdy wyglądał jak mały budda :-) A moja Calineczka, cóż... zdrowa, pogodna, z apetytem różnie, czasem cos tam zje, czasem nie. Ale denerwuje mnie wieczne gderanie pediatry.... Właśnie, jak ząbki? Boo źle to przechodzi? Gaba ma już to prawie za sobą, uff :-)

Heja
Nie nadrobię Was ale chce przeprosić że nie było Nas w Nemo choć w sumie pisałam że nie obiecuję;-) ale moje dzieciaczki były dopiero co po chorobie więc rozumiecie;-) mam nadzieję:-p:cool2::cool2:
Mam pytanko znacie dobrego okulistę dziecięcego????

reklama
mamstud Boo odziedziczył po Tacie wszystko - są podobni jak dwie krople wody ... mój mąż nie jest gruby - jest zbity, b.dobrze zbudowany, ma szeroki rozstaw kości ..waży 110 kg przy 186... nie ma nadwagi :-) Boo też nie jest buddą :-) ma zbite ciałko wiesz ... z resztą popatrz:rofl2:

Załączniki

• DSC08225.jpg
    DSC08225.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC08261.jpg
    DSC08261.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC08252.jpg
    DSC08252.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 67

Nowe wątki

reklama