Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pamiętam, że Witek pierwszy raz przespał całą nockę dopiero jak miał 10 miesięcy
Więc, tym bradziej ci gratuluję, bo Majeczka jeszcze malusia jest a już tak ładnie śpi
;-)Monika twarda z Ciebie sztuka że się jeszcze trzymasz)) a moze Roksanka chce starszemu bratu prezencik na ur zrobić
Mój brat ma tak dwóch synów rok po roku z tym samym dniem i miesiącem urodzenia![]()
;-) Wcześniej rodziły się same prawnuczki, a Witek zdobył miano pierwszego prawnuka
;-)

No i Gratki za przespana nockę oby to nie był jednorazowy prezencik Mai

bo musze do tesco wejść
Czarna, no i wykrakałaś... dzisiaj wstawałam znowu co godzinę... ech...
Monika, jak tam? nadal w dwupaku?

ja tylko życzyłam więcej takich nocek:-Nie jesteś w stanie wszystkiego przewidzieć!!! U nas najgorsze było jak Laura chciała gilgotać małego a wiadomo takie dziecko nie ma wyczucia i mały zawsze płakał tak go naciskała i szczypałaStaram się sobie radzić, Mąż naprawdę mi bardzo pomaga, wczoraj pospałam trochę nawet. Nikoś kopnął wczoraj Miłosza niby lekko ale umarłam z przerażenia, a nic na to nie wskazywało. Muszę uważać, ech...
Szkoda że pogoda taka brzydka, aż strach wychodzić !!! Byleby do wiosny![]()

Nie jesteś w stanie wszystkiego przewidzieć!!! U nas najgorsze było jak Laura chciała gilgotać małego a wiadomo takie dziecko nie ma wyczucia i mały zawsze płakał tak go naciskała i szczypała![]()
Wczoraj całe popołudnie i pół nocki miała nieregularne skurcze. Myślałam, że już coś się rozkręci ale nici. 
No i razem siedzimy w domku. Musiałam z bąblem iść na zakupy bo nawet chleba nie miałam na śniadanie
i co ugotować dietetycznego na synka żołądek
Myślałam, że nie dojdę z odrobiną zakupów do domu. Cały brzuch mam cały czas twardy, a jeszcze mała się wierci 
Normalnie cały dzień sama z niby chorym dzieckiem (ale nie sprawiającym takiego wrażenia). Oj kiepsko siebie widzę
Chyba będę musiała wezwać posiłki, bo chyba nie wyrobię.
I miala kilka razy niewielkie kolki po prostu kupka lub gazy jej sie przesuwajac robia maly problem. Ale jak pobierdzi albo strzeli kupala to jest szczesliwa i zasypia 
i dzieciu.