hejka ale tu się dzieje

)
Ja znikłam bo mam pewne zmartwienia ale jeszcze nie czas by o nich pisać, moze jutro się wyjaśni.
Złożyłam papiery do przedszkola i na dzień dobry zostałam poinformowana że małe szanse na przyjęcie małego

( no nic zobaczymy jak nie od wrzesnia to moze w ciagu roku uda mi sie go wcisnąć.
Kasiulek jeszcze raz GRATULACJE!!!! Blanka idealne imię dla tak pięknej dziewuszki.
Monika okularki to nie tragedia!!! ważne że teraz wada została wykryta i co najważniejsze Witek w tak wspaniały sposób podchodzi do tego.
Bredzelku, Moniko, Cass wiem co przechodzicie ale tylko czekać wam pozostaje na to aż dzieciaczki podrosną. Mi mą pomagał tylko przez pierwsze 2 tyg jak miał urlop, później zostawałam sama z dzieciaczkami a trzeba było zrobić zakupy, gotować, sprzątać itp Najważniejszy jest plan dnia ciężko go wdrożyć ale naprawdę pomaga w życiu codziennym

Cass mojej koleżanki córa (też Majka) miała taki skok rozwojowy ze ręce opadają!!!
Kliwia a od kiedy ma te liszaje???? U nas ost też pojawiły sie ale co najgorsze ze u wszystkich

ale nam dorosłym lekkie ale dzieciaki to porażka!!!(wyglada to jak atopowe zapalanie skóry) i zrobiłam lekki wywiad i okazało się ze jest więcej takich przypadków w mojej okolicy wiec podejrzewamy wodę lub coś w powietrzu

choc woda bardziej odpowiada bo rybki zaczeły mi zdychać a woda mętna jak cholera!!!
Co do spotkanka umówimy się jak nadejdzie prawdziwa wiosna;-)
Ale j&j bym odstawiłą i przeszła na zwykła bambino lub Nivea